Asunnon myyntiin stailaus

Tarkoituksenahan tällä stailauksella on usein saada paras hinta asunnosta sekä nopeuttaa kaupantekoa. Sillä nykyään monet asunnon ostajat haluavat ostaa valmiin asunnon ja ovat näistä myös valmiita maksamaan huomattavasti enemmän kuin peruskuntoisesta asunnosta.

Pintaremontointi

Yksinkertaisin tapa asunnon stailaukseen on pintaremontin teettäminen asuntoon. Seinien ja katon maalauksella sekä laminaatin tai parketin asennuksella tehdään jo ihmeitä aikaan asunnon ulkonäköön ja hintaan.

Pintaremontti on myös nopea toteuttaa jo viikossa saadaan esimerkiksi kaksion tai kolmion pinnat uudistettua. Yleensä kannattavinta on pyrkiä saamaan asuntoon lisää valon ja tilan tuntua vaaleilla väreillä sekä muutoin ajattoman kauniilla ratkaisuilla, jotta ei käy niin että mahdolliset ostajat haluavat heti uusia vasta remontoimasi pinnat.

Pintaremontoinnin tehoa voi ihmetellä myös televisio-ohjelmassa Pientä pintaremonttia, jossa asuntoja ehostetaan myyntiä varten tuloksekkaasti.

Kylpyhuoneremontin hyödyt?

Kylpyhuone on usein kodin arvokkain tila ja huono kuntoinen kylpyhuone alentaa myös huomattavasti asunnon arvoa. Lisäksi kylpyhuoneremontti kestää usein noin 2 viikkoa, jonka aikana kylpyhuonetta ei voi siis käyttää, minkä takia monet asunnon ostajat haluavatkin asunnon hyvä kuntoisella kylpyhuoneella.

Mikset siis kärsisi kylpyhuoneremonttia itse ennen asunnon myyntiä ja ottaisi täyttä sinulle kuuluvaa hintaa asunnostasi? Uudella kylpyhuoneella sekä asuntosi kauppa-aika on lyhyempi, että hinta huomattavasti parempi mitä vanhemmalla kylpyhuoneella.

Lisäksi kun teet remontin kylpyhuoneeseen voimme varmistua remontin yhteydessä että kylpyhuoneessasi ei ole piileviä kosteusvahinkoja ja asentaa uusien rakennusmääräysten mukaiset vesieristykset sinne. Sillä asunnon myyjähän on vastuussa myymänsä asunnon virheistä kaksi vuotta, jonka aikana siis uusi asukas voisi kunnostaa mahdolliset home- tai kosteusvauriot kylpyhuoneesta sinun laskuusi.

Asunnon sisustuksen merkitys

Edullisin tapa arvon kohotukseen on hankkiutua myynti tilanteessa ylimääräisestä roinasta eroon ja siivota asunto hyvin. Etenkin ylimääräisen roinan poistaminen nurkista auttaa pitkälle, koska ostajat arvostavat usein “tilan tuntua” mitä saadaan valkoisilla väreillä ja vähäisemmällä tavaran määrällä.

Myös siisteys ja esimerkiksi pestyt ikkunat ovat hyviä keinoja parantaa oman asunnon myytävyyttä, koska ihmiset kuitenkin alitajuntaisesti ajattelevat, että jos asunto on siisti olet varmasti muutoinkin pitänyt siitä hyvää huolta.

Paljonko remontoinnilla voi nostaa asunnon arvoa?

Hyvä kuntoisen asunnon hintaero peruskuntoiseen on pääkaupunkiseudulla noin 10%. Eli esimerkiksi 200 000 euron hintaisessa asunnossa tämä tarkoittaisi jo noin 20 000 euroa. Huonokuntoisen ja hyväkuntoisen välillä hintaero korostuu vain entisestään ja 20 prosentin hintaerokaan ei ole poikkeuksellista eli noin 40 000 euroa samaisessa 200 000 euron hintaisessa asunnossa.

Meihin saat yhteyden suunnittelukäyntilomakkeella, tarjouspyyntölomakkeella tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510.