Raksalta blogi Suomen Asuntomessuille

Pitämämme Raksalta blogi on saanut jo kohtuullisesti suosiota ollessaan täällä Rytmi Rakennuksen sivuilla, mutta koska tiedonjanoisia tuntuu olevan enemmänkin niin Suomen Asuntomessut on pyytänyt Raksalta blogia yhteistyökumppanikseen. Näin ollen Raksalta blogi alkaa jatkossa ilmestyä myös Suomen Asuntomessujen sivustolla blogit-osiossa.

Suomen Asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua Suomessa yhteistyössä kumppanien kanssa edistämällä asumistietoutta ja alan osaamista sekä järjestämällä vuosittain asunto- ja loma-asuntomessuja.

Myös me Rytmi Rakennuksella haluamme myöskin omalta osaltamme olla rakennusurakoinnin lisäksi myös jakamassa tietoa ja osaamistamme muille, missä yhtenä tärkeänä välineenä on Raksalta blogimme, minkä vinkeistä ja tiedoista on ollut jo monille hyötyä ja toivottavasti jatkossa myös entistä suuremmalle ihmisjoukolle.

Jatkossa Raksalta blogi ilmestyykin siis sekä täällä Rytmi Rakennuksen kotisivuilla, että Suomen Asuntomessujen sivuistolla samalla sisällöllä. Vanhat blogipostaukset säilyvät sivustollamme ja jatkossa ilmestyvät tulevat säilymään tästä (ehkä ikuisuuteen?) sivustollamme ja Suomen Asuntomessujen sivuilla.

Nautinnollisia lukuhetkiä ja asumistietouden kasvua teille jokaiselle.

Toivoo

Raksalta-bloggaajat
Rytmi Rakennus Oy

Meihin saat yhteyden suunnittelukäyntilomakkeella, tarjouspyyntölomakkeella tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510.