Raksalta blogin paluu

Useat asiakkaamme ovat pyydelleet että Raksalta blogi tekisi paluun, minkä takia olenkin nyt päättänyt että Raksalta blogin on aika palata. Aiemmat Raksalta blogin kirjoitukset on siis kirjoitettu 2011 – 2012, joten on tässä jo hieman aikaa vierähtänytkin sitten edellisen kirjoituksen.

Alkuperäinen Raksalta blogi julkaistiin sekä niin täällä meidän sivustollamme, että Asuntomessujen sivustolla, jonne päädyin kirjoittamaan kun Asuntomessut ottivat yhteyttä jotta he saisivat laadukasta sisältöä sivustolleen.

Paljon on myös mMenestyjä_Merkki_2015_200pxuutakin tapahtunut tässä vuosien saatossa mm. muutama sata remontti / korjausrakennushanketta yrityksellämme sekä henkilökuntaan on lisätty alan ammattilaisia aina rakennusmestareista ja rakennusinsinööreistä lähtien.

Viime vuonna saimme myös Kauppalehdeltä tunnustusta saavuttaen Menestyjä 2015 tittelin, tästä voit tarkastaa saavutuksestamme saamamme kunniakirjan.

 

Blogi tulee jatkamaan samalla linjalla kuin aiemminkin eli esittelemällä remontoinnin ja korjausrakentamisen maailmaa niin teknisestä kuin tavallisen kuluttajankin näkövinkkelistä.

Hyviä lukuhetkiä!

Meihin saat yhteyden suunnittelukäyntilomakkeella, tarjouspyyntölomakkeella tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510.