Palo- ja savuvahinkokorjaukset

Onko kotonasi sattunut tulipalo tai onko se kärsinyt muutoin savuvahingoista?

Me korjaamme niin palo- kuin savuvahingoista kärsineetkin asunnot

Vakuutuskorvaukset palo- ja savuvahingoissa

Palovahingoissa kotivakuutuksesi korvaa tyypillisesti korjaukset, joilla palautetaan asuntosi entistä vastaavaan kuntoon.

Palo tai -savuvahingon sattuessa on ensimmäisenä syytä ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöösi, jonka vahinkotarkastaja tulee tarkastamaan aiheutuneet vahingot. Tämän jälkeen voit vapaasti hankkia haluamasi urakoitsijan suorittamaan korjaustöitä, kunhan vakuutusyhtiösi vain hyväksyy valitsemasi urakoitsijan.

Palovahinkojen korjaus

Palovahinkojen korjaus alkaa palaneiden ja sammutusvedestä kärsineiden rakenteiden purkamisella, puhdistuksella ja kuivauksella. Tarkoituksena on, että rakennukseen ei jää mitään kastuneita rakennusosia, jotka saattaisivat aiheuttaa homevaurioita.

Mikäli tulipalo on edennyt rakennuksen kantaviin rakenteisiin asettaa rakennusvalvonta rakennuksen tyypillisesti väliaikaiseen käyttökieltoon, ennen kuin rakennuksen kantokyky on selvitetty. Mikäli rakennuksen rungon kantokyky on kärsinyt tulipalossa, on useita tapoja tukea runkoa, jotta rungon kantokyky saadaan nostettua takaisin riittävälle tasolle. Hoidamme mielellämme myös vaativat rakennusrungon korjaustyöt.

Savuvahinkojen korjaus

Savuvahinkojen korjaus alkaa savuvaurioituneiden rakennusosien kartoituksella. Tämän jälkeen puhdistamme savuvaurioituneet rakennusosat puhdistusaineilla, päälle maalaamalla ja otsonoinnilla, sekä tarvittaessa puramme korjauskelvottomat rakennusosat pois.

Savusta kärsineiden rakenteiden puhdistus on erittäin tärkeää, jotta savusta ei jää haju tai muitakaan ongelmia asuntoosi, sillä savukaasut sisältävät monesti epäterveellisiä ainesosia, jotka aiheuttavat mahdollisesti terveysongelmia jäädessään asuntoosi haisemaan.

Palo- tai savuvahinkokorjaukset käyntiin sinun kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.