Sisäremontit

Kaipaatko isompaa tai pienempää remonttia sisätiloihisi?

Teemme monipuolisesti erilaisia huoneistoremontteja ja sisäremontteja pk-seudulla eli (Espoo, Helsinki, Vantaa alueella) aina yksittäisten kylpyhuoneiden ja muiden huoneiden remontoinnista aina koko talon kattaviin remontteihin.

Mitä remontoimme

Sisäremonttimme Rakennevaurioiden korjaukset sisätiloissa
Kylpyhuoneremontti Vesivahingot
Pintaremontti Homevauriot
Keittiöremontti Palo- ja savuvahingot
Saunaremontti
Kellariremontti
Putkiremontti
Sähköremontti

Mitä remontoida?

Kun alkaa miettiä remontti tarpeitaan usein ensimmäisenä miettii eri pintojen ulkonäköä. Asunnon ostajalla kysymys on usein siitä, onko jokin hänen näköisensä ja näyttääkö asunto ylipäätään hyvältä. Niillä, jotka ovat jo pidempään asuneet kysymys on monesti siitä että kohennetaan ulkonäköä vastaamaan omia nykyisiä mieltymyksiä ja muutoinkin kohotetaan asunnon kuntoa.

Remontoinnissa on hyvä miettiä myös teknistä puolta eli onko myös tekniikka ajantasalla, esimerkiksi talonyhtiöissä toteuttaa talonyhtiö usein vain nousujohtoremontin, jolloin pistorasiat jäävät vanhoiksi ja vain sähkökeskus vaihtuu. Tämä tuottaa usein remontoidessa ongelmia, jos halutaan lisätä pistorasioiden määriä, sillä tällöin on uusittava kaikki pistorasiat maadoitetuiksi jos entiset ovat maadoittamattomia, tämä koskee lähinnä 1970-luvun taloja ja sitä vanhempia. Omakotiasujilla vastuu talon kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta on tietysti vielä suurempi ja tulee myös miettiä putkiremonttia, julkisivua, kattoa sekä ilmanvaihtoa.

Sen jälkeen kun parannusta kaipaavat kohteet on selvillä on kysymyksenä usein tehdäänkö ne nyt vai myöhemmin? Usein on järkevää toteuttaa remontointia suurempina kokonaisuuksina kuin vain yksittäinen tila kerrallaan. Tällöin saadaan kerralla valmiiksi vaikka koko asuntosi kattava perusparannusprojekti, niin että voit asua vuosia ilman remonttihuolia.

Kun remonttikohteet on selvillä on seuraava kysymys usein budjetti, asunnon vaihtajat ratkaisevat asian monesti ottamalla remonttilainaa, jolloin asunnon vakuusarvokin kasvaa yleensä remontin verran. Tällöin pankinjohtajakin pysyy tyytyväisenä samalla kun sinä saat haluamasi kodin. Myös niille, jotka jo asuvat remontointiin tulevassa asunnossa on tarjolla remonttilainaa, jolla voidaan parantaa asunnon tasoa. Tällöin myös asunnon vakuusarvon yleensä lasketaan kasvavan remontoinnin myötä.

Suosittuja remonttiyhdistelmiä

Yleisin yksittäinen yhdistelmä on keittiö ja pintaremontti tai kylpyhuone- ja pintaremontti yhdistelmä, missä maalataan seinä- ja kattopinnat ja mahdollisesti lattiat sekä uusitaan kylpyhuone- tai keittiö.

Tästä hieman raskaampi vaihtoehtoon asunnon kaikkien pintojen uusinta eli kylpyhuone, sauna, keittiöremontit sekä lattiamateriaalin vaihto ja seinien maalaus. Tämä on erityisen suosittu asunnon osatajien keskuudessa, jotka haluavat asunnosta oman näköisensä. Tällöin saat asunnosta juuri sinun näköisesi jo heti sisäänmuuttopäiväksi.

Raskain versio sisäremonteista on vielä asunnon sähköjärjestelmän sekä mahdollisten muiden taloteknisten järjestelmien uusinnan käsittävä remontti, eli sisältäen mahdollisesti vesi- ja viemäriputkien sekä ilmanvaihton remontointia. Tällaisia remontteja tehdään erityisesti 1970-luvulla valmistuneisiin ja sitä vanhempiin asuntoihin, joiden sähköjärjestelmä on jo teknisesti sellaisessa kunnossa, että esimerkiksi pistorasioiden lisäykset ovat mahdottomia toteuttaa ilman jonkin asteista järjestelmän uusimista. Samoiten putket ovat jo vaihtoiässä niin niiden uusiminen on monesti järkevää ainakin oman huoneiston osalta vaikka talonyhtiö ei vielä olisikaan putkiremonttia tekemässä, koska muutoin paikkoja joudutaan repimään taas putkiremontin yhteydessä auki.

Remontti käyntiin kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.