Keittiöremontti

Keittiö on useimmissa kodeissa eniten käytetty tila, joten ei ole aivan sama miltä keittiö näyttää ja onko se toimiva vai ei.

Kun on aika uusia keittiösi tehdä siitä viihtyisämpi ja toimvampi me toteutamme yhdessä keittiökalustevalmistajien kanssa tarpeidesi mukaisen keittiön, jossa sinä, perheesi ja ystäväsi viihtyvät varmasti eikä toiminnallisuudestakaan tarvitse tinkiä.

Toteutamme kaikki keittiöremontit “avaimet” käteen periaatteella, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kuin keittiökalusteiden valinnasta, missä toki myös autamme sinua tarvittaessa.

Keittiökalusteiden mitoitus

Ennen kuin keittiökalusteita voi tilata tulee keittiökalusteiden paikat mitata tarkasti. Usein järkevintä on tilata mitoitus ja suunnittelu suoraan haluamaltasi keittiökalustevalmistajalta, jolloin vastuu mitoituksesta ja kalusteiden yhteensopivuudesta on keittiövalmistajalla.

Pyytämällä paikan päälle juuri haluamasi keittiövalmistajan edustajan saa hän myös parhaiten kuvan minkälaiset ratkaisut sopivat juuri sinun keittiöösi.

Keittiökalusteiden asennus

Asennemma eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Oli haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, Iskusta, Parmalta, Petralta tai miltä muulta keittiövalmistajalta tahansa hoituu sen asennus meiltä. Me totta kai myös hankimme ja tuomme paikan päälle kaikki keittiökalusteet miten vain sovitaankin.

Teemme keittiökalusteiden asennuksia pääosin silloin kun kaipaat myös jotain muuta samalla kertaa ja haluat, että yksi ja sama yritys ottaa kokonaisvastuun kaikista remontti- ja asennustöistä kotonasi.

Muu remontointi keittiökalusteiden asennuksen lisäksi

Useimmiten teemme keittiöremontin samalla kuin teemme asunnossanne/toimitiloissanne muitakin remontteja kuten pintaremontointia eli esim. lattian laatoitusta, lattialämmityksen asennusta, vesipisteiden siirtoja, väliseinien purkamista tai rakentamista, baaritiskien rakennusta, ruokailutilan yhdistämistä keittiöön, parketin hiontaa, sähköpistorasioiden tai valaisinten lisäystä ym. remontointia. Ne kaikki hoituvat meiltä samalla kertaa kun muukin keittiöremontti hoidetaan.

Lue tästä lisää mitä pintaremontteja voidaan toteuttaa sinun keittiöremonttisi yhteydessä.

Keittiöremontin kesto

Keittiöremontti kestää usein noin viikon jos puretaan vanha keittiö, tehdään tarvittavat laatoitus tai muut lattiatyöt ja asennetaan uudet keittiökalusteesi. Keittiöremontti voidaan aloittaa tarvittaessa nopeastikkin mikäli haluamasi keittiökalusteet vain ovat nopeasti saatavilla.

Keittiöremontin aloituksen edellytyksenä on talonyhtiöissä asuvilla lisäksi remontti-ilmoituksen teko isännöitsijälle, minkä hoidamme tietysti puolestasi, jotta keittiöremontti on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Lisää keittiöremontti tietoa

Keittiöremontin suunnittelu Vanhan keittiön purkaminen ja remontin aikaiset suojaukset
Keittiön siirto Uuden keittiön asennus
Putkityöt ja vesivahinkojen torjunta keittiöremontissa
Sähkötyöt keittiöremontissa
Loppusiivous

Keittiöremontti sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.