Keittiön purkaminen

Keittiöremonttiin kuuluu lähes aina vanhan keittiön purku, jossa puramme vanhan keittiön ja kuljetamme vanhat kodinkoneesi ongelmajäteasemalle hyötykäyttöä varten.

Ne joilla on uusi keittiö saattavat haluta myös itse purkaa ja myydä keittiönsä, tällöin tulee huolehtia, että vanhasta keittiöstä on hankkiuduttu eroon ennen remontin alkua, niin uuden keittiön asennus hoituu kitkatta.

Keittiöremontin aikainen suojaus

Eristämme aina remontoitavan keittiön suojaseinin muusta asunnostasi, jotta remonttipölyn leviäminen voidaan estää mahdollisimman tarkasti. Lisäksi käytämme tarvittaessa alipaineistuskonetta jos olet oikein pölylle herkkä, jolloin saamme estettyä ilman kulkeutumisen remonttialueelta muuhun asuntoosi.

Toinen tärkeä seikka remonttialueen eristyksessä muusta alueesta on, että monilla remonttia haluavilla on pieniä lapsia, joille remontoitava alue on houkutuksia täynnä. Eristämällä alueen muusta asunnosta pyrimme myös estämään, etteivät lapset vahingoita itseään.

Lisäksi siivoamme päivittäin aina remonttialueen niin, ettei siellä loju tarpeetonta tavaraa tai  remonttijätteitä ja pölyä.

Erityistoiveita remontin ajalle?

Toteutamme erilaisia erityistoiveita remontin ajalle mahdollisuuksien mukaan kuten toiveita työajan, käytettävien materiaalien, pölyämisen, liimojen yms. suhteen.

Lisää keittiöremontti tietoa

Keittiöremontin suunnittelu Vanhan keittiön purkaminen ja remontin aikaiset suojaukset
Keittiön siirto Uuden keittiön asennus
Putkityöt ja vesivahinkojen torjunta keittiöremontissa
Sähkötyöt keittiöremontissa
Loppusiivous