Keittiön siirto

Olisiko keittiötäsi syytä siirtää, että asunnostasi saadaan toimivampi? Vanhoissa taloissa keittiöt ovat usein yksittäisiä keittiöhuoneita, kun taas moderneissa sisustuksissa suositaan usein erilaisia avokeittiöratkaisuja tai keittiön ja olohuoneen välille puhkaistuja aukkoja, joiden avulla keittiö tulee lähemmäs olohuonetta.

Mitä hyötyä keittiön siirrosta on?

Paras keittiön siirrossa on, että asunnostasi voidaan tehdä paljon toimivampi kuin aiemmin. Saat tarvitsemaasi lisätilaa vanhan keittiön paikalle ja uuden keittiön taas paikalle missä on juuri sinun mielestäsi paras paikka asunnossasi keittiölle.

Keittiön siirrolla voidaan vanhastakin asunnosta saada modernimman tuntuinen huonejärjestelyltään kun keittiö saadaan esimerkiksi keittokomerosta sille kuuluvalle paikalle kodin sydämeen jos tämä on haaveesi.

Minne keittiön voi siirtää?

Periaatteessa keittiön voi siirtää ihan mihin vain asunnossa, mutta tietysti kustannukset nousevat sitä mukaan mitä vaikeammin keittiön siirto on toteutettavissa.

Yleisin siirtopaikka on sellainen missä on jokin vesipiste lähellä (wc, kylpyhuone, kodinhoitohuone) sillä keittiölle olennaisinta on kuitenkin, että sinne tulee sekä lämmin, että kylmävesi ja että sieltä saadaan likavesi poistumaan talon viemäreihin.

Kuitenkin mikäli haluttu siirtopaikka on kauempanakin lähimmästä vesipisteestä on siirto luultavasti mahdollista toteuttaa tällöin pitää vain ratkaista, että missä kulkevat viemäriputket ja vesiputket uudelle keittiölle. Näissä on vaihtoehtoja niin lattiaan kuin seinään upotus kuin huomaamaton kotelointikin seinän vierustaan.

Mitä keittiön siirto vaatii?

Ennen kuin keittiön siirtoon voidaan ryhtyä pitää oll:

  • Rakennesuunnitelma keittiön siirrosta
  • LVI-suunnitelma keittiön uusista putki- ja viemärilinjoista
  • Vastaava työnjohtaja, valvomaan projektia
  • Rakennuslupa projektille, tämä myönnetään hakijalle jos rakenne- ja lvi-suunnitelmat täyttävät rakennusmääräykset

Meiltä saat nämä kaikki palvelut yhdellä “avaimet käteen” sopimuksella yhdessä toteutuksen kanssa, jolloin sinulle jää murheeksi vaan uuden keittiön valinta.

Muuta keittiön siirtoon liittyvää

Keittiön siirto on muutoin täysin tavallinen keittiöremontti ja teemme kaikki keittiöön liittyvät työt sekä muut tarvitsemasi remonttityöt keittiön siirron yhteydessä oli ne sitten pintaremonttia entiseen keittiöön, kylpyhuoneremonttia tai mitä tahansa muuta remontointia.

Usein keittiön siirron yhteydessä onkin tarpeen myös tehdä muissa tiloissa muutoksia, etenkin jos vesiputkia ja viemäreitä täytyy vetää pidemmän matkan takaa. Usein myös asunnon ilme muuttuu keittiön siirrolla radikaalisti mikä on omiaan herättelemään myös muita remontti tarpeita, mitkä onnistuvat meiltä totta kai samassa yhteydessä.

Lisää keittiöremontti tietoa

Keittiöremontin suunnittelu Vanhan keittiön purkaminen ja remontin aikaiset suojaukset
Keittiön siirto Uuden keittiön asennus
Putkityöt ja vesivahinkojen torjunta keittiöremontissa
Sähkötyöt keittiöremontissa
Loppusiivous

Keittiön siirto käyntiin kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

2. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

3. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.