Kylpyhuoneremontti

Kaipaako sinunkin kylpyhuone uutta ilmettä?

Me teemme kotisi kalleimmasta tilasta arvoisensa niin, että sinä ja perheesi viihdytte siellä ja nautitte siitä vuosia eteenpäin. Lisäksi hyvännäköinen ja toimiva kylpyhuone nostaa myös huomattavasti asuntosi arvoa.

Toteutamme “avaimet käteen” kylpyhuoneremontteja juuri sinun toivedesi mukaan, oli kyseessä sitten vanhan kylpyhuoneesi remontoiminen nykypäivän vaatimustasojen mukaiseksi, lisäkylpyhuoneen rakennus, kylpyhuoneen laajennus tai muu vaativampi kylpyhuoneremontin toteutus.

Kylpyhuoneremontin toteutus

Kylpyhuoneremontti on rakennusteknisesti vaativin remontti kotonasi ja sen takia se onkin syytä jättää ammattilaisten harteille. Näin saadaan varmistettua, että sinun kylpyhuoneestasi tulee viihtyisä sekä toimiva kokonaisuus ja lisäksi, että se täyttää kaikki rakennusmääräykset.

Tiesitkö, että väärin toteutetut kylpyhuoneet aiheuttavat suurimman osan kotien kosteus- ja homevaurioista? Meillä on kylpyhuoneremontteihin  pätevät ja koulutetut ammattilaiset sekä toteuttamaan, että valvomaan kylpyhuoneremonttia, jotta sinun kylpyhuoneestasi tulee terveellinen ja toimiva.

Kylpyhuoneremontin kesto

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 2 viiikkoa mikäli vanha kylpyhuoneesi vain uusitaan, mikäli kylpyhuoneremonttiisi kuuluu myös kylpyhuoneen laajennusta tai kokonaan uuden kylpyhuoneen rakennus on töiden kesto tyypillisesti 3 viikkoa. Samoiten jos sinulla on kylpyhuone- sauna kokonaisuus niin remontin kesto on tyypillisesti 3 viikkoa.

Lisää kylpyhuoneremontti tietoa?

Suunnittelu Toteutus
Kylpyhuoneremontin suunnittelu Purkutyöt kylpyhuoneremontissa
Kodinhoitohuoneremontti Sähkötyöt kylpyhuoneremontissa
Peltikylpyhuoneen remontti Putkityöt kylpyhuoneremontissa
Vessaremontti Kylpyhuoneen Vesieristys
Kylpyhuoneen laajennus Kylpyhuoneen laatoitus
Kylpyhuoneen rakentaminen Kalusteiden asennus
Loppusiivous

Kylpyhuoneremontti sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.