Kodinhoitohuoneremontti

Kaipaako kodinhoitohuoneesi remonttia vai puuttuuko sinulta koko kodinhoitohuone ja haluaisit sellaisen? Meiltä hoituu niin vanhan kodinhoitohuoneen tuominen tähän päivään kuin puuttuvan kodinhoitohuoneen rakennuskin parantamaan sinun perheesi arjen toimivuutta.

Kodinhoitohuoneremontista

Usein kodinhoitohuonetta lähdetään uusimaan joko kylpyhuoneen yhteydessä, mikäli kodinhoitohuoneesta on suora yhteys kylpyhuoneeseen, jolloin on usein järkevää vesieristää ja laatoittaa molemmat tilat samanaikaisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Laatoituksen uusimisen lisäksi kodinhoitohuoneremontissa tehdään tyypillisesti kalusteiden uusintaa ja mahdollisesti vaihdetaan pesukoneen, kuivauskaapin yms. paikkaa mikäli sillä saadaan kodinhoitohuoneesta toimivampi.

Meiltä hoituvat kodinhoitohuoneremontin yhteydessä niin vesipisteiden ja lattiakaivojen siirrot kuin sähköpistorasioidenkin lisäys, mitä sinä vain tarvitsetkin toimivamman kodinhoitohuoneen luomiseksi.

Kodinhoitohuoneen rakentaminen

Kodinhoitohuone on etenkin suuremmissa perheissä loistava helpotus arjen pyörittämiseen, koska tällöin kodinhoitohuoneeseen voidaan siirtää kaikki pyykinpesuun ja kuivaukseen liittyvä toiminta ja kylpyhuonetta voidaan tämän jälkeen täysin käyttää vain sen nimen mukaiseen tarkoitukseen eli kylpemiseen ja peseytymiseen.

Me rakennamme täysin varusteltuja kodinhoitohuoneita, pesukoneliitäntöineen, kuivauskaappeineen, lattiakaivoineen ja kaapistoineen, mitä sinä vain tarvitsetkin arjen toiminnan parantamiseksi. Paikka kodinhoitohuoneelle löytyy usein joko kylpyhuoneen vieressä sijaitsevasta vaatehuoneesta, varastosta tai rakentamalla kylpyhuoneen viereen uusi huone, mihin vedetään tarvittavat vesiputket kylpyhuoneesta.

Luvat kodinhoitohuoneen rakentamiseen

Kodinhoitohuoneen rakentaminen on toimenpiteenä paljon yksinkertaisempi kuin esimerkiksi kylpyhuoneen rakentaminen sillä kodinhoitohuoneen rakentaminen ei vaadi rakennuslupaa vain pelkän toimenpideluvan rakennusvalvontavirastosta, mikä on huomattavasti vähäisemmillä vaatimuksilla saatavissa.

Tämä johtuu siitä, että kodinhoitohuonetta ei lasketa märkätilaksi vaikka sinne voidaan rakentaa lattiakaivo ja asentaa vesieristys. Käytännössä kodinhoitohuoneen rakentaminen rinnastetaankin tavallisen huoneen rakentamiseen. Jolloin pelkkä ilmoitus rakennusvalvontavirastoon huonejärjestyksen muutoksesta riittää. Talonyhtiöissä on lisäksi hyväksytettävä remonttisuunnitelma talonyhtiöllä, minkä teemme tietysti puolestasi.

Kodinhoitohuoneremontin kesto

Kodinhoitohuoneremontin keston on yleensä 1 viikko kun taas uuden kodinhoitohuoneen rakentamiseen saa varata 2 tai 3 viikkoa riippuen kuinka suuria rakenteellisia muutoksia uusi kodinhoitohuone vaatii toteutuakseen.

Lisää kylpyhuoneremontti tietoa?

Suunnittelu Toteutus
Kylpyhuoneremontin suunnittelu Purkutyöt kylpyhuoneremontissa
Kodinhoitohuoneremontti Sähkötyöt kylpyhuoneremontissa
Peltikylpyhuoneen remontti Putkityöt kylpyhuoneremontissa
Vessaremontti Kylpyhuoneen Vesieristys
Kylpyhuoneen laajennus Kylpyhuoneen laatoitus
Kylpyhuoneen rakentaminen Kalusteiden asennus
Loppusiivous

Kodinhoitohuoneremontti sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa.