Peltikylpyhuoneen remontti

Onko kotonasi peltikylpyhuone mikä pitäisi saada tuotua 2010-luvulle niin ulkonäkönsä kuin vesieristeidenkin osalta?

Peltikylpyhuoneita rakennettiin huomattavat määrät 1970-luvun elementtitaloihin ja vielä 1980-luvullakin osaan taloista. Nyt kun niiden käyttöikä on tullut päähänsä, on remontoitaessa otettava huomioon vanhan rakenteen antamat mahdollisuudet ja toisaalta rajoitteet.

Turvallisin ja nopein tapa remonttiin

Haluaisit varmaan, että kylpyhuoneremonttisi ei kestä viikkokausia ja että vesivahinkojen ja homevaurioiden riski on mahdollisimman pieni? Paras tapa vanhan peltikylpyhuoneen remontoimiseksi on peltiseinien päälle asennettujen vesieristelevyjen asennus, jonka päälle asennetaan uusi laatoitus.

Tällaisella rakenteella vanha peltiseinä jämäköityy huomattavasti ja vesieristys saadaan toteutettua nykyisten rakennusmääräysten vaatimalla tavalla, kun lattiaan sivellään saumattomasti seinien vesieristyslevyihin liittyvä vesieristemassa. Samalla teemme myös viemäreiden siirrot uusille paikoille jos kylpyhuoneesi sitä vaatii sekä uusien rakennusmääräysten mukaiset kaadot lattiakaivollesi, jotta kylpyhuoneen lattialle ei jää vesilammikoita aiheuttamaan ongelmia.

Asennamme myös halutessasi lattialämmityksen tuomaan miellyttävyyttä jalkapohjille ja helpottamaan suihkun jälkeistä lattian kuivaus urakkaa.

Uuden kylpyhuoneesi ulkonäkö

Uuteen kylpyhuoneeseesi voi valita haluaamasi näköisen kaakeloinnin meidän laajasta valikoimastamme, oli toiveissasi sitten modernin tai klassisen näköinen laatoitus se onnistuu meiltä. Myöskään erilaiset tehosteraidat, kuvioinnit tai vaikka mosaiikkilaatoitus ei tuota meille ongelmia, pääasia että laatoituksesta saadaan juuri sinunnäköisesi.

Usein vanhat peltikylpyhuoneet jättävät kaappitiloiltaankin toivomisen varaa, meillä on laaja valikoima erilaisia allaskaappeja, peilikaappeja, hyllystöjä ja muita kylpyhuonekaappeja tai voit tietysti etsiä myös itse haluamasi näköisen kaapiston, jonka hankimme ja asennamme sinulle paikalleen.

Uuden kylpyhuoneesi kruunaa nykyaikaiset vesikalusteet. Asennamme haluamasi näköiset vesikalusteet ja siirrämme tarvittaessa suihkun, vesialtaan, pesukoneen tai wc-istuin paikkaa mikäli niin haluat. Bonuksena vielä luontokin kiittää kun uudet vesikalusteet tuhlaavat huomattavasti vähemmän vettä mitä vanhat.

Peltikylpyhuoneen laajennus

Vanhat peltikylpyhuoneet ovat usein harmillisen pieniä, mikäli talonyhtiösi antaa luvan on niitä myös mahdollista laajentaa. Tällöin puramme vanhan peltikylpyhuoneesi ja muita tarvittavia rakenteita uuden kylpyhuoneesi rakentamiseksi. Tällöin kylpyhuoneeseesi on mahdollista sijoittaa esimerkiksi amme, poreamme, sauna tai muuten vain saada kylpyhuoneestasi avaramman näköiseksi.

Kylpyhuoneen laajennus vaatii kuitenkin aina rakennusluvan rakennusvalvontavirastolta, jota varten on kylpyhuoneen laajennuksesta tehtävä asiaan kuuluvat LVI- ja rakennuspiirrustukset sekä nimettävä hankkeeseen vastaava työnjohtaja ja kvv-työnjohtaja. Saat tämän kaiken meiltä tietysti halutessasi kiinteään hintaan.

Vanhassa peltikylpyhuoneessasi vesivahinko?

Usein vanhoissa peltikylpyhuoneissasi on jonkin asteisia vedestä aiheutuneita vaurioita. Teemmekin kylpyhuoneremonttien yhteydessä halutessasi rakenteellisia kosteusmittauksia vesivahinkojen selvittämiseksi.

Teemme myös vesivahinkotapauksissa tarvittavat rakenteiden uusinnat ja kuivatukset homevaurioiden estämiseksi tai jos kylpyhuoneesi on homevaurioitunut niin teemme tarvittavat korjaukset niiden poistamiseksi, jotta sinulla on jatkossa terve kylpyhuone.

Lisää kylpyhuoneremontti tietoa?

Suunnittelu Toteutus
Kylpyhuoneremontin suunnittelu Purkutyöt kylpyhuoneremontissa
Kodinhoitohuoneremontti Sähkötyöt kylpyhuoneremontissa
Peltikylpyhuoneen remontti Putkityöt kylpyhuoneremontissa
Vessaremontti Kylpyhuoneen Vesieristys
Kylpyhuoneen laajennus Kylpyhuoneen laatoitus
Kylpyhuoneen rakentaminen Kalusteiden asennus
Loppusiivous

Remontti käyntiin kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista kohteista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.