Purkutyöt kylpyhuoneremontissa

Kylpyhuoneremonttiin kuuluu aina jossain määrin purkutöitä, ne ovat remontoinnin pölyävin työvaihe ja pyrimmekin suorittamaan ne mahdollisimman nopeasti, jotta sinulle aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä niistä.

Remonttialueen eristäminen muusta huoneistosta

Eristämme aina purkutöiden ajaksi kylpyhuoneesi hyvin muusta kodistasi. Usein se hoituu helpoiten teippaamalla kylpyhuoneen ovi umpeen, jonka jälkeen teemme purkutyöt. Toinen vaihtoehto on erilaisten suojaseinien rakentaminen jolla eristämme koko remonttialueen muusta huoneistostasi. Näin teemme esimerkiski jos kylpyhuoneremonttiisi kuuluu kylpyhuoneen laajennus tai aivan uuden kylpyhuoneen rakentaminen.

Purkutöiden kesto

Pyrimme tekemään purkutyöt päivässä, tarvittaessa käytämme mielummin kahta remonttimiestä purkutöissä kuin venytämme purkutöitä pidemmäksi aikaa, koska purkutöistä aiheutuu sekä melu, että pölyhaittaa. Niin on tarkoituksen mukaisempaa hoitaa ne mahdollisimman nopeasti ohitse ja kuljettaa purkujätteet pois kotoasi kaatopaikalle. Näin toimien etenkin kerrostaloissa myös naapurisi pysyvät tyytyväisempinä.

Purkujätteiden lajittelu

Lajittelemme purkujätteet, jos niitä on lajittelua varten riittävästi. Mikäli purkujätteitä tulee vain pieni määrä on yleensä järkevintä viedä kaikki pois vain sekajätteinä. Tavallisin lajittelutapa purkujätteille on kivipohjaiset purkujätteet, sekajätteet ja metallit. Tällöin suurin osa uudelleen käytettävistä materiaaleista saadaan hyötykäyttöön, mutta lajittelu ei tuota ylimääräisiä kustannuksia remonttiin.

Pölyntorjunta purkutöissä ja remontoinnissa

Purkutöiden päättymisen jälkeen puhdistamme aina remonttialueelta pahimmat remonttipölyt  ja muualta huoneistosta mahdolliset aiheuttamamme rakennuspölyt. Mikäli sinä tai perheesi ovat astmaatikkoja tai muuten pölylle herkkiä käytämme tarvittaessa myös alipaineistuskonetta puhaltamaan pölyn pois remonttialueelta ja estämään remonttipölyn leviämisen muualle huoneistoon. Pyyhimme myös vaikka tarvittaessa joka työpäivän jälkeen kaikki pölyt pois. Ilmoita mahdollisista ylimääräisistä pölynhallinnan tarpeistasi suunnittelukäynnin yhteydessä tai tarjouspyyntöä jättäessä.

Lisää kylpyhuoneremontti tietoa?

Suunnittelu Toteutus
Kylpyhuoneremontin suunnittelu Purkutyöt kylpyhuoneremontissa
Kodinhoitohuoneremontti Sähkötyöt kylpyhuoneremontissa
Peltikylpyhuoneen remontti Putkityöt kylpyhuoneremontissa
Vessaremontti Kylpyhuoneen Vesieristys
Kylpyhuoneen laajennus Kylpyhuoneen laatoitus
Kylpyhuoneen rakentaminen Kalusteiden asennus
Loppusiivous