Vessaremontti

Onko asunnossasi remonttia kaipaava vessa tai kaipaisitko ylimääräistä vessaa arkea helpottamaan?

Vessaremontilla hoituu niin vanhan vessan ajanmukaistaminen kuin uuden vessan rakentaminenkin taloosi tai huoneistoosi.

Vessan remontointi

Vessan remontointi on kylpyhuonetta jonkin verran nopeampi ja helpompi, koska vessassa ei tarvita vesieristyksiä ja lattiassakaan ei yleensä ole kaatoja mihkään suuntaan. Halutessasi tietysti teemme vanhaan vessaasi niin lattiakaivon kuin vesieristyksetkin parantamaan vessasi käytettävyyttä ja vähentämään vesivahinkojen riskiä.

Tilana vessa on myös sen verran pieni että realistinen aikataulu vessaremontille on 1 viikko, jossa ajassa puramme vanhan vessasi kaakeleita tai muita pintarakenteita myöten paljaaksi ja teemme niin tarvittavat laatoitukset, paneloinnit kuin maalaustyötkin, sekä asennamme tietysti uudet sinun valitsemasi vesikalusteet.

Uuteen vessaasi saadaan asennettua niin haluamasi wc-istuin, allas hanoineen, valaistus, hyllyjä ja kaappeja tarpeen mukaan sekä tietysti lisää pistorasioita jos sähkön tarpeesi on kasvanut sitten vessasi edellisen remontin.

Vessan rakentaminen

Ylimääräisen vessan rakentaminen on monesti järkevää jos perhe on suurempi tai/ja asunnossasi on useita kerroksia, joihin kaikkiin haluaisit vessan. Lisävessan rakentaminen vaatii rakennusluvan aivan kuten kylpyhuoneenkin rakentaminen tai laajentaminen. Tämä johtuu siitä että sekä talon huonejärjestys muuttuu, että tehdään muutoksia talon vesi- ja viemärijärjestelmiin.

Meiltä saat koko vessan rakentamisen avaimet käteen periaatteella eli teemme sekä tarvittavat rakennuslupakuvat (asemakaavapiirros, rakennesuunnitelmat ja LVI-suunnitelmat), haemme rakennusluvan puolestasi sekä totta kai toteutamme itse remontin.

Järkevä paikka lisävessalle on usein joko vanhan kylpyhuoneen vieressä tai useampi kerroksisissa taloissa samassa linjassa entisten kylpyhuoneiden ja vessojen kanssa. Tietysti tarpeen tullen vessa voidaan rakentaa myös muuhun kohtaan, mutta tällöin vesi- ja viemäriputkien osalta joudutaan tekemään myös vaakasuuntaisia siirtoja lattian sisällä, mikä aiheuttaa huomattasvasti enemmän tarvetta purkaa rakenteita, kuin pelkkä pystysuoran vesiputki- ja viemärilinjan vetäminen.

Lisää kylpyhuoneremontti tietoa?

Suunnittelu Toteutus
Kylpyhuoneremontin suunnittelu Purkutyöt kylpyhuoneremontissa
Kodinhoitohuoneremontti Sähkötyöt kylpyhuoneremontissa
Peltikylpyhuoneen remontti Putkityöt kylpyhuoneremontissa
Vessaremontti Kylpyhuoneen Vesieristys
Kylpyhuoneen laajennus Kylpyhuoneen laatoitus
Kylpyhuoneen rakentaminen Kalusteiden asennus
Loppusiivous

Vessaremontti käyntiin sinun kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista kohteista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.