Pintaremontti

Oli uusimisen tarpeessa niiin katto, seinät tai lattia, on pintaremontti valintasi kun haluat saada vanhan asuntosi näyttämään uudelta.

Teemme pintaremontoinnissa perinteisen maalauksen, tapetoinnin, ja lattiamateriaalien tai väliovien vaihtojen lisäksi sinulle myös uusia väliseiniä, huoneita, vaatekaappeja, vaatehuoneita, parven, saunan tai mitä vain muuta sinä tarvitsetkin saadaksesi kodistasi sinun näköisen.

Pienilläkin remonteilla saadaan asuntosi ilme kohenemaan huomattavasti ja sen arvoa kohotettua. Esimerkiksi seinät maalaamalla ja vaihtamalla kulunut lattiamateriaali uuteen laminaattiin tai parkettiin on mahdollista parantaa huomattavastikkin koko asuntosi ulkoasua.

Kuinka nopeasti pintaremontin voi aloittaa

Usein pintaremonteilla tuntuu olevan kova kiire aloituksen suhteen, joko on ostettu uusi asunto mihin pitäisi tehdä muuttoremontti ennen kuin vanha koti on lähdössä alta tai ollaan tekemässä myyntiremonttia ja olisi kiire saada asunto houkuttelevan näköiseksi. Pyrimmekin siihen, että meillä olisi jatkuvasti valmius aloittaa pintaremontteja nopeallakin aikataululla.

Pystymme pääsääntöisesti aloittamaan pintaremontin viikon sisällä talonyhtiön myöntämästä remonttiluvasta, mikäli pintaremonttisi vaatii talonyhtiöllä hyväksytetyn remonttisuunnitelman. Remonttisuunnitelman tarvitsee mikäli remontissa tehdään muutoksia, jotka voivat vaikuttaa muihin osakkaisiin. Yleisesti ottaen mikäli vain tehdään maalaus/tapetointitöitä tai vaihdetaan jo olemassa oleva laminaatti tai parketti uuteen ei remonttisuunnitelmaa tarvitse tehdä. Tällöin pystymme yleensä aloittamaan 1-3 viikon sisällä remonttisopimuksen hyväksymisestä.

Parasta kuitenkin on ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen remontin alkua, jotta voimme varmistaa että meillä on käytettävissä sopivat työntekijät sinun remonttiisi juuri sinun haluamanasi ajankohtana.

Pintaremontin kesto

Pintaremontit kestävät töistä riippuen yhdestä päivästä noin kahteen viikkoon riippuen asuntosi koosta ja että haluatko uusia koko kotisi vai riittääkö sinulle esimerkiksi vain uuden parketin asennus.

Mitä sinun pintaremonttiisi voisi kuulua?

Väliseinätyöt Katon tai seinien panelointi
Sisäovien vaihto Parkettilattian asennus
Seinien maalaus Laminaattilattian asennus
Seinien tapetointi Laattalattia
Sisäkaton maalaus Betonilattia
Portaiden kunnostus Parkettilattian hionta ja lakkaus

Pintaremontti sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

2. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

3. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.