Katon ja seinien panelointi

Paneloinnilla saa tuotua kotiin puun kaunista ja lämmintä henkeä.

Tavallisimmat paneloinnin käyttökohteet ovat seinän puolipanelointi tai kokonaan panelointi sekä katon panelointi. Totta kai paneloimme myös kaiken muun minne keksitkin panelointia haluta.

Paneelin suunnalla eroa seinän ulkonäköön

Paneelien suuntaa voi vaihdella täysin vapaasti, yleisimmät suunnat ovat vaaka- pysty ja 45-asteen vinopanelointi. Vakaapaneeloinnilla saa huoneeseen leveyden tuntua kun taas pystypaneloinnilla saa korkeuden tuntua. Vinopanelointi sopii enemmänkin yksittäiseksi tehosteeksi ja ilmeen tuomiseksi huonetiloihin.

Katon panelointi

Katon paneloinneilla on useita eri käyttötarkoituksia, sen lisäksi että kattopaneelit ovat monien mielestä miellyttävän näköisiä, voidaan kattopaneelien sisälle piilottaa myös helposti talotekniikkaa. Yksinkertaisin sovellus tähän on LED-valaisinten upotus kattopaneeleihin, millä saadaan tehtyä mukava tunnelmavalaistus esimerkiksi takkahuoneeseen tai eteiseen.

Myös ilmastointiputket, vesi- ja viemäriputket ja sähköjohdot ovat yleisiä piilotuksen kohteita paneloiduissa katoissa esimerkiksi kotiisi lisätään niitä putkiremontin tai muun remontin yhteydessä ja niiden sijoitus muutoin rakenteisiin on hankalaa.

Panelointia sinun kotiisi?

Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille jos olet vielä epävarma millaisen panelointitoteutuksen haluat kotiisi, niin suunnitellaan yhdessä tulevat panelointisi. Samalla hoituu tietysti myös kaikki muu pintaremontointi ja muutkin remontti tarpeet. Jos tiedät jo mitä haluat niin jätä suoraan tarjouspyyntö niin annamme parissa päivässä tarjouksemme haluamistasi panelointitöistä ja muistakin remonteista. Kolmas vaihtoehto ottaa yhteyttä on soittaminen asiakaspalvelunumeroomme niin sovitaan yhdessä miten sinun panelointisi ja muiden remontti tarpeidesi kanssa edetään.

Mitä muuta sinun pintaremonttiisi voisi kuulua?

Väliseinätyöt Katon tai seinien panelointi
Sisäovien vaihto Parkettilattian asennus
Seinien maalaus Laminaattilattian asennus
Seinien tapetointi Laattalattia
Sisäkaton maalaus Betonilattia
Portaiden kunnostus Parkettilattian hionta ja lakkaus