Laattalattia

Sopivilla laatoilla voidaan sinun lattiastasi luoda minkänäköinen ikinä haluatkin. Oli toiveissasi sitten kaunis yksivärinen laatoitus tai kuviollinen laatoitus, niin sen toteutus hoituu meiltä.

Mihin laattalattia sopii

Yleisimmät käyttökohteet laattalattialle on keittiöt, eteiset, kosteat tilat, takkahuoneet ja aulatilat. Miksei laattalattia tietysti sopisi vaikka makuuhuonetta tai olohuonettakin koristamaan?

Laattalattialla on monia hyviä puolia niistä tärkeimmät useimmille on kaunis ulkonäkö ja kestävyys. Laattoja on saatavilla missä tahansa eri värisävyissä ja eri kokoisina, joten niillä pystytään luomaan ihan minkälaisen näköinen lattiapinta tahansa. Kestävyydeltään laattalattia taas on loistava, enemmänkin joillekkin ongelman tuottaa se että esimerkiksi keittiössä laattalattialle tippuneet lautaset ja lasit särkyvät helposti.

Laattalattia kestää materiaalina loistavasti vettä, mutta se on silti syytä kuivata sille kaatuneista vesistä, koska saumat päästävät kuitenkin vettä lävitsensä. Tietysti tämä ei ole ongelma jos veteen on varauduttu vedeneristyksellä. Vedeneristys kuitenkin asennetaan yleensä lähinnä kosteisiin tiloihin ja muissa tiloissa laattalattian kastumiseen on siis syytä suhtautua samalla vakavuudella kuin muidenkin lattiamateriaalien kastumiseen.

Lattialämmitys laatoituksen kanssa

Jos lattialämmitys jonkin lattiamateriaalin kanssa on ehdoton, niin laattalattian kanssa. Laattalattia itsessään on kylmän tuntuinen jalkapohjaan, mutta lattialämmityksellä siitä saadaan  miellyttävän lämpöisen tuntuinen jalalle.

Laattalattian asennus

Laattalattian asennus remonttikohteissa alkaa aina vanhan lattiamateriaalin purkamisella, minkä jälkeen vanha lattiapohja pitää tasoittaa laatoitusta varten. Laatoituksen kanssa on erittäin tärkeää, että lattia on tasainen, koska etenkin pienemmillä laatoilla lattian pienetkin epätasaisuudet näkyvät epätasaisena laattapintana.

Tavallisin ratkaisu lattian tasoitukseen on koko lattian ylitasoitus, missä menee kuivumisineen 1-2 työpäivää. Tämän jälkeen laatoituksen kesto on riippuvainen niin laatta koosta kuin laatoitettavasta pinta-alastakin, kesto päivästä aina useisiin päiviin.

Mitä muuta sinun pintaremonttiisi voisi kuulua?

Väliseinätyöt Katon tai seinien panelointi
Sisäovien vaihto Parkettilattian asennus
Seinien maalaus Laminaattilattian asennus
Seinien tapetointi Laattalattia
Sisäkaton maalaus Betonilattia
Portaiden kunnostus Parkettilattian hionta ja lakkaus

Laattalattia sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa.

.