Seinien maalaus

Seinät ovat varmasti parhaiten näkyvä osa asuntoasi, yksi hyvä tapa saada nuhruiset seinät uutuuttaan kiiltäviksi tai ilmeikkyyttä perinteiseen valkoiseen seinään, onkin seinien maalaus.

Me maalaamme sekä yksittäisiä seinä ja huoneita kuin kokonaisia talojakin, mitä vain sinä tarvitsetkin.

Mitä seinien maalaukseen kuuluu?

Yleensä remonttikohteissa maalattavat pinnat ovat aina enemmän tai vähemmän vahingoittuneet, jonka takis maalausurakkamme alkaakin yleensä seinien tasoituksella. Tämän jälkeen maalaamme seinät tavallisesti kahteen kertaan hyvän lopputuloksen saamiseksi. Mikäli pyydät meidät suunnittelukäynnille ennen maalausta kartoitamme seiniesi tilanteen, ja ehdotamme sinun seinillesi parhaiten soveltuvaa työskentelytapaa.

Uusien seinien maalaus on vanhojen seinien maalausta huomattavasti työläämpi operaatio, koska tällöin joudumme tyypillisesti tasoittamaan seinät 3 kertaan siistin lopputuloksen saamiseksi ja tämän jälkeen maalaamaan kahdesti. Etenkin uusia seiniä rakennettaessa onkin syytä käyttää ammattilaisia, koska seinissä jos missä näkyy pienetkin virheet työskentelyssä.

Kauanko seinien maalaus kestää?

Huoneiston maalaus kestää tasoituksineen ja maalauksineen yleensä 3-5 päivää. Mikäli maalattavaa pinta-alaa on enemmän ja asunnossa on mahdollista maalata useampia huoneita samanaikaisesti teemme saman päivän aikana toisissa huoneissa tasoitusta ja toisissa maalausta, niin että aina kun jokin seinä pinta kuivuu olemme toisen kimpussa ja näin remontin kokonaisaika sinulle jää mahdollisimman lyhyeksi. Uusien seinien osalta voi arvioida, että kokonaistyöaika on 3 päivää jos seinä tasoitetaan kolmesti ja maalataan kahdesti.

Seinät tasaisiksi

Jos seinäsi ovat hyvin epätasaiset kuten monissa vanhoissa taloissa usein, on meillä ratkaisu niidenkin suoristamiseen. Voimme joko ylitasoittaa seinäsi ruiskutasoitusaineella, jolla päästään eroon suuristakin epätasaisuuksista tai asentaa vanhan seinäsi pinnalle uudet kipsilevyt tasoittamaan vanhasta seinästä pahimmat epätasaisuudet. Kolmas vaihtoehto on purkaa osittain vanhaa seinää ja rakentaa sitä uudestaan, jotta seinä saadaan suoraksi jos mikään muu ratkaisu ei enää auta.

Seinissäni on vanhat tapetit

Jos seinissäsi on vanhat tapetit ja haluaisit seinät maalattaviksi hyvä vaihtoehto on tasoitetapetin käyttö. Tasoitetapetoinnilla voidaan peittää niin tavalliset tapetit kuin painokuvioidut lasikuitutapetitkin tasaisen maalatun seinäpinnan aikaan saamiseksi.

Toinen vaihtoehto on vanhan tapetin poisto, tämä on suositeltava vaihtoehto etenkin jos asuntosi seinille on vuosien saatossa asennettu useita tapettikerroksia päällekkäin. Tällöin ne on hyvä poistaa, jotta saadaan aikaiseksi kunnollinen alusta maalausta varten. Tapetin poiston jälkeen tulee seinä tietysti myös tasoittaa, jotta maalatut seinät tulevat tasaisiksi ja siisteiksi.

Mitä muuta sinun pintaremonttiisi voisi kuulua?

Väliseinätyöt Katon tai seinien panelointi
Sisäovien vaihto Parkettilattian asennus
Seinien maalaus Laminaattilattian asennus
Seinien tapetointi Laattalattia
Sisäkaton maalaus Betonilattia
Portaiden kunnostus Parkettilattian hionta ja lakkaus

Maalari sinun kotiisi?

Maalaamme niin yksittäisiä huoneita kuin teemme kokonaisvaltaisempaakin pintaremonttia.

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.