Seinien tapetointi

Tapetteja on maailmassa tuhansissa eri kuoseissa ja niiden avulla saa seinän minkänäköiseksi ikinä haluatkin. Tarvitsit sitten yksittäisen seinän tapetointia saadaksesi lisää ilmettä asuntoosi, kokonaisen huoneen tapetoinnin tai koko asunnon, olemme sinua varten.

Tapetoinnin vaiheet

Aivan kuten maalatessakin täytyy tapetointikin aloittaa, seinän tasoituksella. Vain hyvin tehdyt tasoitustyöt takaavat hyvän tapetointi jäljen. Tasoituksen jälkeen on tapetoinnin vuoro, tapetoinnissa tärkeintä on, että mahdolliset kuvioinnit limittyvät kauniisti toisiinsa. Lisäksi tulee varmistaa ettei tapettiin jää ilmakuplia, jotka näkyvät ikävästi valmiista lopputuloksesta.

Tapetoinnin kesto

Tapetointi kestää tyypillisesti tasoitustöiden osalta 1-2 päivää ja tapetoinnin osalta päivän. Mikäli seinä on kohtuullisen hyvässä kunnossa jo valmiiksi voidaan koko tapetoinnista selvitä helposti myös päivässä, esimerkiksi yhden huoneen alueelta.

Vanhojen tapettien poisto

Osa ihmisistä haluaa poistaa vanhat tapettinsa pois ennen kuin ammattilaisemme astuvat kuvioihin tekemään uutta pintaa, mikä käy meille ihan hyvin. Toinen vaihtoehto on että me poistamme vanhat tapettinne, käytämme tapettien poistoon liisteriä, kosteutusta ja höyryä tarpeen mukaan, jotta tapetin poisto sujuu joutuisasti.

Tapetit sinun seiniin?

Helpoiten tapetointikin saadaan käyntiin kun pyydät meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, oli kyseessä sitten yksittäinen tapetointityö tai osa suurempaa remonttia. Jos tiedät jo valmiiksi tapetointialan ja haluatko tapetit meidän kauttamme vai hankitko itse, jätä tarjouspyyntö niin annamme kiinteä hintaisen tarjouksemme tapetoinnista parin päivän kuluessa. Kolmas vaihtoehto on soittaa asiakaspalvelunumeroomme, niin sovitaan yhdessä miten sinun tapetointisi tai remonttisi kanssa edetään.

Mitä muuta sinun pintaremonttiisi voisi kuulua?

Väliseinätyöt Katon tai seinien panelointi
Sisäovien vaihto Parkettilattian asennus
Seinien maalaus Laminaattilattian asennus
Seinien tapetointi Laattalattia
Sisäkaton maalaus Betonilattia
Portaiden kunnostus Parkettilattian hionta ja lakkaus