Saunaremontti

Kaipaatko sinäkin nautinnollisia hetkiä uudessa saunassa?

Saunaremontilla tuomme sekä sinun vanhan saunasi tähän päivään, että rakennamme kaipaamasi saunan saunattomaan asuntoon. Mitä vain sinä siis tarvitsetkin.

Me teemme “avaimet käteen” periaatteella sekä vanhojen saunojen remontointia, että rakennamme uusia saunoja niin kerrostalo-, rivitalo- kuin omakotiasuntoihinkin, jotta sinäkin pääset nauttimaan miellyttävästä uudesta saunasta.

Saunaremontin toteutus

Sauna on rakennusteknisesti yksi kodin vaativimmista paikoista, koska se on samanaikaisesti kuuma, että kostea tila. Vanhoissa saunoissa onkin paljon ongelmia etenkin kosteuden ja ilmanvaihdon suhteen. Kukapa meistä haluaisi, että paikka jossa haluaisimme puhdistautua ja nauttia, aiheuttaakin meille homeperäisiä ongelmia? Tai että saunoessa tulee tukala olo ja pään särky huonon ilmanvaihdon takia?

Meillä on koulutetut rakennusalan ammattilaiset sekä toteuttamassa, että valvomassa saunaremonttisi toteutusta, jotta sinun saunastasi tulee viihtyisä ja terveellinen.

Saunaremontin kesto

Saunaremontin kesto on noin 1-2 viikkoa riippuen siitä, kuinka suuren uudistuksen sinä haluat saunaasi. Riittääkö sinulle vain paneelien ja lauteiden vaihto vai onko saunassasi korjattavia homevaurioita tai puuttuuko kotoasi sauna kokonaan?

Lisää saunaremontti tietoa

Suunnittelu ja toteutus
Sisustus
Saunaremontin suunnittelu Saunan sisustus
Saunaremontin vaiheet Saunan kiuas
Saunan ilmanvaihto Saunan valaistus
Saunan fysikaalinen toimintaperiaate
Huoneistosaunan rakentaminen

Saunaremontti käyntiin sinun kotonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.