Ullakkoremontin rahoittaminen

Ullakkoremonttien rahoituksessa olennaista on, että sen avulla voidaan kasvattaa huoneistosi asuinpinta-alaa. Asunnon arvo taas on pitkälti riippuvainen juuri asuinpinta-alan määrästä, minkä takia yleensä ullakkoremontilla saadaankin kasvatettua asunnon arvoa enemmän mitä remontin kustannukset ovat.

Tämä on remontoinnissa kohtuullisen poikkeuksellista, sillä monesti asunnon arvo kasvaa vain remontin verran tai allekkin remontin verran mikäli haluat jotain erikoisia ratkaisuja, mitkä eivät suoranaisesti kasvata asunnon myyntiarvoa.

Asunnon myyntiarvon nouseminen on myös helppo tapa saada rahoitusta ullakkoremontille, sillä myyntiarvon mukaan määrittyy myös asuntosi vakuusarvo. Vakuusarvoa vastaan taas saa pankkilainaa, jolla ullakkoremonttikin on helpointa rahoittaa.

Pankkilaina ulakkoremonttia varten

Pankkilainan hakemisessa oleellisinta on vakuudet, ullakkoremontilla saatavat lisääntyneet asuinpinta-ala neliöt käyvät hyvin vakuudeksi.

Tällä hetkellä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla vanhojen pientalojen neliöhinnat ovat noin 2500 – 3000€/neliö, joten lisääntyneen asuinpinta-alan arvo nousee hyvinkin korkeaksi mikäli toteutus on laadukas ja asuinpinta-ala näin ollen verrattavissa muihin huonetiloihin.

Ullakkotilojen arvon ratkaisee pitkälti siis toteutuksen laadukkuus, mikä on saavutettava huonekorkeus? Onko tiloissa ikkunoita? Mikä on tila ratkaisu? Miten sähköt on toteutettu? Mikä on pintojen viimestelyn taso?  Laadukkaalla toteutuksella on saavutettavissa oikeasti merkittävää rahallista arvonnousua asunnollesi.

Pankkilainan haku

Pankkilainalupausta voit pyytää joko suoraan tiedoilla, että aiot tehdä ullakkoremontin, jossa lisääntyneen asuinpinta-alan arvo olisi aluessi vallitsevan hintatason mukainen tai voit pyytää meiltä hintatarjousta ullakkoremontille, jolloin sinulla on suoraan näyttää kuinka paljon tarvitset lainaa ja mikä taas olisi noin arvio tulevalle arvonnousulle.

Lisää ullakkoremontti tietoa

Ullakon remontointi
Ullakon talotekniikka
Käyttöullakon muuttaminen asuinkäyttöön
Portaat ullakolle
Ullakkoremontin rahoittaminen

Ullakkoremontti käyntiin luonasi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.