Ulkoremontit

Teemme erilaisiakiinteistöjen ulkopuoliset remontti- saneeraus ja korjausrakennustöitä oli kyseessä sitten julkisivuremontti, salaojaremontti kuin muukin talon ulkopuolinen työ.

Meillä on ulkoremonteissamme kaksi palvelumallia: ensimmäinen on kokonaistotetus missä hoidamme sekä suunnittelun, että toteutuksen puolestasi. Näissä tapauksissa teemme itse remonttisuunnittelua kevyempien remonttien osalta ja raskaiden rakenteellisten muutosten osalta hankimme suunnitelmat päteviltä rakennesuunnittelijoilta. Hankimme puolestasi myös mahdolliset tarvittavat rakennusluvat.

Toinen palvelumallimme on puhdas urakointi, missä toteutamme sinun suunnitelmiesi mukaisia remontteja, myöskin näissä tapauksissa hankimme puolestasi rakennusluvat.

Kannattaako energiansäästö?

Usein on tarkoituksen mukaista parantaa samalla talon energiataloudellisuutta kun tehdään talon ulkopuolisia remontteja kuten ulkoverhousremonttia, ikkunaremontti, oviremonttia, sokkeliremonttia yms. Täysin toimivan ulkoverhouksen purkaminen ja lisäeristäminen sekä uudelleen rakennus ei monestikkaan ole kovin taloudellisesti järkevää, mutta jos sama tehdäänkin huonokuntoiselle ulkoverhoukselle tulee siitä usein erittäinkin kannattavaa. Kun pienellä lisähinnalla voidaan nostaa talosi energiataloudellisuus nykyajan standardien mukaisesti.

Ulkoremonttimme