Julkisivuremontti

Julkisivun tärkein tehtävä on suojata taloa niin vesisateelta, lumelta, tuulelta kuin auringon paahteeltakin. Missä kunnossa sinun talosi julkisivu on?

Hyvin hoidettu ja toimiva julkisivu onkin ehjän katon kanssa tärkein asia talossa, jotta sinä ja perheesi ette kärsi talosta johtuvista terveysongelmista. Hyvännäköinen uusittu julkisivu nostaa myös huomattavasti talosi arvoa.

Mitä julkisivuremontteja teemme?

Me teemme sekä huoltomaalauksia kuin uusimme koko julkisivumateriaalinkin, joko samaksi kuin aiemmin tai erilaiseksi millaisen julkisivun sinä taloosi vain haluatkin. Usein samalla halutaan myös säästää energiaa ja luontoa.

Usein julkisivuremontin yhteydessä onkin hyvä paikka lisätä lämmöneristystä ja/tai vaihtaa ikkunat lämmityskulujen pienentämiseksi edullisin kustannuksin.

Julkisivuremontin kesto

Julkisivuremontin kestot vaihtelevat luonnollisesti riippuen siitä mitä tehdään. Pienempien toimenpiteiden kuten talojen huoltomaalausten kesto on noin 3-5 päivää riippuen talon koosta ja julkisivun kunnosta, kun taas täydellinen julkisivun uusiminen vie noin 2 viikkoa pientaloon.

Julkisivuremontin ajan on aivan mahdollista asua normaalisti. Ainoastaan rapatuissa taloissa rappauksen täydellinen uusiminen on meluavampi työvaihe, muutoin julkisivuremontti ei aiheuta hirveästi haittaa asumiselle.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Suunnittelu ja toteutus Puuverhotut talot
Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys Lahovauriokorjaukset
Julkisivumateriaalin vaihto Rapatut talot
Ikkunoiden ja ovien vaihto Rappauksen paikkakorjaus
Sokkeliremontti Rappauksen uusiminen
Millainen on toimiva julkisivu? Tiilitalot
Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus
Tiiliverhouksen uusiminen

Julkisivuremontti sinun taloosi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toiminta-alueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.