Ikkunaremontti

Uusilla ikkunoilla säästät sekä lämpölaskussa rahaa, että vähennät vedon tunnetta sisällä, puhumattakaan hyvästä ulkonäöstä.

Monien mielestä ikkunat ovat ikuisia on niillä siitä huolimatta oma käyttöikänsä, jonka jälkeen karmit rupeavat olemaan uusimisen tarpeessa, eivätkä ne enää ole lähelläkään tämän päivän ikkunoiden lämmöneristystasoakaan.

Kauanko ikkunat kestävät?

Vanhojen ikkunoiden käyttöikä on noin 30-50 vuotta, kun ikkunasi alkavat näyttää karmeistaan kuluneilta ja niitä on jo huoltomaalattu useampaan kertaan alkaa olla vaihdon aika. Ikkunoiden käyttöikää pidentää riittävän usein toistuva huoltomaalaus sekä suojaisa sijainti. Jos ikkunat joutuvat alttiiksi suoralle auringon säteilylle, vesisateelle ja tuulelle ne kuluvat paljon nopeammin mitä suojaisilla seinustoilla olevat ikkunat.

Usein taloissa onkin niin, että etelä ja länsipuolen ikkunat ovat jo vaihtokunnossa kun taas itä- ja pohjoispuolen ikkunat kestäisivät vielä ihan hyvin. Useimmat ihmiset kuitenki haluavat tällöin vaihtaa kaikki ikkunat kerralla yhtenäisen ulkoasun säilyttämiseksi.

Uudet ikkunat ovat lähes poikkeuksetta alumiinikarmeilla, jotka kestävät huomattavasti pidempään ja vähemmällä huollolla kuin vanhat puukarmit, uusille ikkunoille suunniteltu käyttöikä onkin jopa 75 vuotta!

Paljonko säästän vaihtamalla ikkunat?

Mikäli talossasi on ennestään vanhat 2-lasiset ikkunat kuten 70-luvun taloissa on tyypillisesti ikkunaremontilla voidaan säästää huomattavia summia suhteessa lasien hintaan.

Mikäli talossasi on ikkunat jo 3-kerroksiset, mutta ne ovat vaihtokunnossa on järkevää vaihdon yhteydessä hankkia A-energialuokan ikkunat, koska ne ovat vain 10-15% kalliimmat kuin tavalliset, mutta säästävät huomattavasti enemmän energiaa.

Ehjiä ja hyväkuntoisia ikkunoita ei sen sijaan kannata rahan säästön kannalta vaihtaa paremmin eristäviin. Sillä takaisinmaksu ajaksi tulee liian pitkä, vaan kannattaa vain suosiolla odottaa kunnes ikkunat tulevat luontaisesti käyttöikänsä päähän ja ostaa tällöin uudet A-energialuokan ikkunat.

Ikkunaremontin kesto

Uusien ikkunoiden asennus kestää yleensä vain noin 2-3 päivää, pellityksineen ja ikkunoiden eristyksineen. Voit koko asennuksen ajan asua aivan normaalisti talossasi sekä ihailla työmiestemme ripeyttä ja kädentaitoja.

Ikkunaremontin vaiheet

Suunnittelu Toteutus
  • Vanhojen ikkunoiden purku
  • Uusien ikkunoiden asennus
  • Loppusiivous

Kaipaako myös muu talosi parannusta?

Samalla kun ihmiset vaihtavat ikkunat he haluavat usein myös, että talon ulko-ovet vaihdetaan . Hoidamme myös ulko-ovien vaihdot samalla hyvällä ammattitaidolla millä muutkin remonttityöt. Mikäli tämäkään ei vielä riitä, vaan koko talosi ulkoasu kaipaa kohennusta voimme samalla kertaa päivittää koko talosi 2010-luvulle tekemällä sekä ulkoverhous- että kattoremontinkin.

Ikkunaremontti käyntiin kotonasi?

Teemme ikkunaremontteja vain osana muuta remontointia kuten julkisivuremonttia, pintaremonttia, kattoremontti, energiaremonttia yms.

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toiminta-alueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Julkisivuremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta

Puuverhottujen talojen julkisivuremontit

Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys
Julkisivumateriaalin vaihto
Ikkunoiden ja ovien vaihto
Millainen on toimiva julkisivu?

Tiiliverhottujen talojen julkisivuremontit

Rapattujen talojen julkisivuremontit

Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus Rappauksen paikkakorjaus
Rappauksen uusinta