Julkisivumateriaalin vaihto

Haluaisitko muuttaa talosi ulkonäköä aivan totaalisesti? Julkisivumateriaalin vaihto on silloin sinun valintasi remontiksi.

Yleisesti etenkin mineriittilevyillä verhoiltuja taloja halutaan verhoilla uudestaan, jollain toisella materiaalilla. Toinen yleinen on puuverhoiltujen talojen muuttaminen vinyyliverhotuiksi tai metallilevyillä verhotuiksi. Jolloin taloon saadaan huoltovapaa julkisivumateriaali. Tiiliverhoukseen vaihtaminen on aina vaikeampi ja kalliimpiprosessi, sillä tiiliverhous on niin painava, että sille joudutaan rakentamaan omat perustukset kantamaan lisääntynyt paino.

Kaavamääräykset julkisivujen osalta

Jos asut kaavoitetulla alueella, saattaa kaavoituksessa olla määriteltynä mitä materiaalia julkisivusi voi olla samoiten kuin sallitut väritkin. Tällaisissa tapauksissa emme tietenkään pysty muuttamaan julkisivumateriaaliasi kaavamääräysten vastaisesti. Kaavamääräykset oman asuinalueesi osalta saat selville kuntasi rakennusvirastosta.

Toimenpidelupa julkisivumateriaalin vaihdolle

Kunnasta riippuen julkisivumateriaalin vaihto tarvitsee joko toimenpideluvan tai kaupungin arkkitehdin hyväksynnän uudelle julkisivulle. Erityisesti jos talon alkuperäinen tyyli muuttuu on toimenpidelupa yleensä pakollinen.  Vanhojen mineriittijulkisivujen tapauksessa näin ei aina ole vaan myös laudoitettu julkisivu saattaa olla “alkuperäisen tyylin mukainen” jolloin riittää että kaupungin arkkitehti hyväksyy julkisivumuutoksen.

Hoidamme tietysti puolestasi tarvittavan toimenpideluvan tai hyväksytyksen kaupungin arkkitehdillä muutostöille.

Julkisivumateriaalin vaihto sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Julkisivuremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta

Puuverhottujen talojen julkisivuremontit

Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys
Julkisivumateriaalin vaihto
Ikkunoiden ja ovien vaihto
Millainen on toimiva julkisivu?

Tiiliverhottujen talojen julkisivuremontit

Rapattujen talojen julkisivuremontit

Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus Rappauksen paikkakorjaus
Rappauksen uusinta