Julkisivuremontin suunnittelu

Julkisivuremontin suunnittelu nivoutuu hyvin pitkälti yhteen kuntoarvioinnin kanssa, jonka teemme aina veloituksetta taloosi ilmaisen suunnittelukäynnin yhteydessä.

Kun julkisivusi nykykunto on selvitetty ja tiedetään mikä on aiheuttanut mahdolliset vauriot julkisivussa, alkaa julkisivuremontin suunnittelu. Vaihtoehtoja toteutukselle on monia riippuen talosi julkisivumateriaalista ja vaurioitumisasteesta.

Vaihtoehdot julkisivuremonteiksi

Jos vanha julkisivusi on vain vähän vaurioitunut on puuverhoilluissa taloissa huoltomaalaus oikea ratkaisu ja rapatuissa taloissa taas paikkakorjaus. Tällöin on mahdollista uusia pintamateriaaleja tarvittavilta osin, mutta pääpaino no silti uuden pinnoituksen tekemisessä, jotta julkisivusi saa lisäaikaa ennen suurempaa koko julkisivumateriaalin uusintaa.

Mikäli julkisivu alkaa olla jo aikansa elänyt on vaihtoehtona yleensä pintamateriaalin uusiminen. Puuverhouksen tapauksessa puuverhouksen uusiminen voi sisältää myös erilaisten kuistien ja katosten yms. rakentamista sekä koko julkisivun ulkonäönkin muuttamista esimerkiksi laudoituksen suuntaa vaihtamalla. Rapatuissa julkisivuissa rappauksen uusimisen yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa rappauksen tyyliä ja värisävyä, jolloin talosi saa uuden ulkonäön. Myös tällöin on mahdollisat rakentaa katoksia tai kuisteja valintasi mukaan.

Täydelliseen julkisivuremonttiin ryhtyessä kannattaa myös yleensä miettiä mahdollista lisälämmöneristystä, jotta saat parhaan hyödyn irti julkisivuremontistasi. Lisäeristys tuo vain pienen kustannuslisän jos muutoinkin koko julkisivu joudutaan purkamaan, mutta se säästää jo muutamassa vuodessa siihen sijoitetut rahat takaisin, jonka jälkeen se tuottaa pelkkää säästöä sinulle.

Tulevien julkisivuvaurioiden välttäminen

Etenkin jos julkisivusi on tullut korjauskuntoon jo ennen aikaisesti on sille syynä usein puutteellinen rakenteellinen suojaus. Julkisivun suojelemiseksi räystäiden pitäisi olla vähintään 500mm pituisia ja etenkin puujulkisivujen tapauksessa maanpinnan etäisyyden alimmasta puuverhouksen tasosta 500mm, jotta laho-ongelmilta vältyttäisiin. Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa korjaamme ne tarvittaessa julkisivuremontin yhteydessä korottamalla sokkelia ja pidentämällä räystästä tarpeidesi mukaan.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Julkisivuremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta

Puuverhottujen talojen julkisivuremontit

Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys
Julkisivumateriaalin vaihto
Ikkunoiden ja ovien vaihto
Millainen on toimiva julkisivu?

Tiiliverhottujen talojen julkisivuremontit

Rapattujen talojen julkisivuremontit

Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus Rappauksen paikkakorjaus
Rappauksen uusinta

Julkisivuremontti käyntiin sinun kotonasi?

Julkisivuremontin saat käyntiin kotonasi kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.