Puuverhouksen huoltomaalaus

Huoltomaalaus tehdään yleensä kun vanha maalipinta on vaurioitunut eikä enää suojaa laudan pintaa kunnolla. Myös ulkonäölliset seikat painavat paljon tässä sillä huonokuntoinen julkisivu antaa huonon kuvan koko talon yleiskunnosta. Tavallisesti huoltomaalaus väli on noin 10 vuotta riippuen seinän rasituksesta. Yleisesti ottaen auringon puolella eli etelään olevat seinät kuluvat nopeammin. Myös sijainti vaikuttaa maalipinnan kulumiseen sillä meren läheisyydessä olevien talojen julkisivupinnat kuluvat tavallista nopeammin.

Huoltomaalaus voidaan suorittaa joko pahiten vaurioituneimmille seinäpinnoille eli usein eteläseinälle sekä mahdollisesti länsi/itä seinälle tai sitten huoltomaalataan kerralla koko talo, jotta vältetään ikävän näköiset eri sävyiset maalipinnat. Huoltomaalauksen yhteydessä voidaan tehdä myös pieniä paikkakorjauksia, kuten yksittäisten lahojen lautojen vaihtoa ja teräsharjausta lahon pinnan poistamiseksi lautojen pinnasta, jotta seinästä saadaan esille tervettä puupintaa.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Julkisivuremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta

Puuverhottujen talojen julkisivuremontit

Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys
Julkisivumateriaalin vaihto
Ikkunoiden ja ovien vaihto
Millainen on toimiva julkisivu?

Tiiliverhottujen talojen julkisivuremontit

Rapattujen talojen julkisivuremontit

Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus Rappauksen paikkakorjaus
Rappauksen uusinta

Puuverhouksen huoltomaalaus sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.