Puuverhouksen uusiminen

Puuverhouksen uusiminen tulee ajankohtaiseksi usein siinä vaiheessa kun puuverhous alkaa olla sen verran vaurioitunut, että pelkällä huoltomaalauksella ja yksittäisiä lautoja vaihtamalla sitä ei saada enää siistin näköiseksi ja teknisesti toimivaksi. Puuverhouksen uusimisväli on noin 40-50 vuotta, mutta se vaihtelee erittäin suuresti riippuen julkisivun kunnossapidosta ja julkisivun rakenteellisesta suojauksesta.

Rakenteellisella suojauksella tarkoitetaan tässä riittävän pitkiä räystäitä (minimi 500mm) ja riittävän korkeaa sokkelia (puuverhous vähintään 500mm maanpinnasta). Huonosti hoidettu ja rakenteellisesti huonosti suojattu julkisivu voidaan joutua uusimaan jo 20 vuoden käytönkin jälkeen.

Puuverhouksen uusiminen alkaa päätöksellä, että tehdäänkö julkisivusta entisen näköinen, muutetaanko jotain vai lisätäänkö peräti jotain esimerkiksi kuisteja, katoksia yms. Samalla kannattaa myös vakavasti harkita lisälämmöneristystä, josta enemmän alempana. Samalla kun julkisivua uudistetaan on syytä huolehtia myös rakenteellisesta suojauksesta, jotta julkisivusta tulee pitkäikäinen ja toimiva. Puuverhouksen uusimista varten kannattaa tilata meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille niin katsomme yhdessä mikä on sinun talosi tapauksessasi paras ratkaisu julkisivuremontille.

Lisälämmöneristys

Jos talosi puuverhous uusitaan on usein erittäin järkevää lisätä myös lämmöneristeiden määrää. Tällöin lämmityskulujasi saadaan pienellä lisärahalla pudotettua oleellisesti sekä vedontunnetta sisällä vähennettyä tai poistettua kokonaankin riippuen minkälaisen lisälämmöneristeratkaisun valitset.

Lue lisälämmöneristyksestä lisää tästä

Puuverhouksen vaihto sinun kotiisi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Lisää julkisivuremontti tietoa

Julkisivuremonttien suunnittelusta ja toteutuksesta

Puuverhottujen talojen julkisivuremontit

Julkisivuremontin suunnittelu Puuverhouksen huoltomaalaus
Vanhan julkisivun kuntoarvio Puuverhouksen uusiminen
Lisälämmöneristys
Julkisivumateriaalin vaihto
Ikkunoiden ja ovien vaihto
Millainen on toimiva julkisivu?

Tiiliverhottujen talojen julkisivuremontit

Rapattujen talojen julkisivuremontit

Vaurioituneen tiiliverhouksen korjaus Rappauksen paikkakorjaus
Rappauksen uusinta