Kattoremontti

Katto on yksi tärkeimmistä osista talossasi, silti se helposti unohtuu, kun sitä pitää  niin itsestään selvyytenä. Kuitenki katto on se, joka suojaa taloasi niin sateelta, tuulelta, auringonsäteilyltä kuin lumeltakin. Jos katto vuotaa koko talosi kärsii, pidä siis hyvää huolta katostasi.

Kaipaako kattosi siis uusintaa tai kunnostusta?

Me hoidamme tarvitsemasi kattoremontin oli se sitten pelkkä kevyt kunnostus, huoltomaalaus tai katemateriaalin uusinta tai vaihto toiseen. Jos kaipaat taloosi lisää tilaa hoituu se helposti katon korotuksella, jolloin ullakostasi saadaan kaivattuja lisäneliöitä asuinkäyttöön. Mitä siis kattosi tarvitseekin, niin se hoituu meiltä.

Käyttämämme katemateriaalit

Teemme kattoja kaikista mahdollisista katemateriaaleista, oli siis toiveesi uudeksi kattomateriaaliksi niin huopakatto, peltikatto tai tiilikatto olemme oikeat ammattilaiset toteuttamaan kattosi.

Katemateriaaleina käytämme vain parhaita katemateriaaleja. Peltikatoissa käytämmekin Weckmannin peltikatteita ja tiilikatoissa taas Monierin tiiliä. Yhdessä laadukkaiden katemateriaalien ja laadukkaan työn kanssa voimmekin taata katollesi mahdollisimman pitkän kestoiän. Työlle annamme aina 2 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistajat antavat 10-15 vuoden takuun.

Katon muutostyöt

Mikäli kaipaat uutta tyyliä koko talollesi vaihdamme myös katon muotoa tasakatosta harjakatoksi tai pulpettikattoja mansardikatoiksi tai mitä tahansa muutakin mitä vain rakennuskaava antaa myöten.

Samalla voimme tietysti rakentaa myös niin kattoikkunat kuin parvekkeetkin jos ne kuuluvat sinun unelmiesi kotiin. Hoidamme katon muutostyöt aina rakennesuunnitttelusta ja rakennusluvan hakuprosessista lähtien aina toteutukseen asti.

Kattoremontin kesto

Tyypillisin kattoremontti on huoltomaalaus tai katemateriaalin uusinta. Huoltomaalauksen kesto on muutamia päiviä riippuen vanhan peltikattosi kunnosta. Katemateriaalin uusintaan voi varata 1-2 viikkoa riippuen talosi koosta ja kattosi jyrkkyydestä.

Suunnittelu Totetutus
Tiilikatto Kattoremontin vaiheet
Peltikatto
Bitumikatto
Kattoturvatuotteet
Sadevesijärjestelmä
Katon muutostyöt Kattovuodot
Tasakaton muuttaminen harjakatoksi Katon korjaus
Tasakaton muuttaminen pulpettikatoksi Vesivahinko katolla
Katon korotus Yläpohjan homevauriot

Kattoremontti sinun taloosi?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi seuraavilla kolmella tavalla:

1. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

2. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

3. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun remontissasi.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.