Katon korjaus

Onko sinulla ollut kattovuoto? Jos vesikatteesi ei muutoin vielä ole vaihdon tarpeessa niin usein korjaus kannattaa. Me teemme kattojen vuotokorjauksia niin pelti-, tiili kuin bitumikatteisiinkin sekä kattosi erilaisiin läpivienteihin. Samalla korjaamme myös mahdolliset sisätiloihin tulleet vesivauriot, vaihdamme kastuneet villat ja poistamme mahdolliset homeet.

Kattokorjauksen toteutus

Peltikatteet

Peltikatteiden tarkoitus on jo itsessään pitää vettä, mutta tämän lisäksi nykyään peltikatteen veden pitävyys varmistetaan myös aluskatteella. Peltikatteiden osalta teemme konesaumapeltikatoille paikkakorjauksia ja varttikatteiden osalta on mahdollista korjata myös aluskate avaamalla vesikate. Joissain tapauksissa aluskatteen korjaaminen on mahdollista myös alakautta, jolloin esim. konesaumakaton pitävyys voidaan varmistaa paikkaamalla vuotokohta päällipuolelta ja uusimalla alapuolinen aluskate.

Tiilikatteet

Tiilikate ei itsessään pidä täydellisesti vettä minkä takia ehjä aluskate on erittäin olennainen osa toimivaa tiilikatetta. Usein tiilikatteiden vuodot johtuvatkin rikkoutuneesta aluskatteesta tai ongelmista aluskatteen saumakohdissa.

Tiilikatteiden osalta korjaus muodostuu useimmiten aluskatteen korjaamisesta ja mahdollisten rikkoutuneiden tiilten vaihtamisesta ehjiin.

Bitumikatteet

Bitumikatteiden vuodot johtuvat usein saumakohtien aukeamisesta tai rei’istä katteessa. Korjauksessa asennamme joko uuden palan bitumihuopaa tai juotamme vuotokohtiin bitumipaikan. Bitumikatteidenkin osalta usein aluskatteen korjaus on mahdollisat lähinnä alakautta ellei bitumikatetta pureta aluskatekorjauksen tieltä.

Läpivientien tiivistys

Yksi yleisin kattovuodon aiheuttaja on erilaisten katon läpivientien vuodot oli kyseessä sitten piiput, ilmastointihormit, kattoikkunat tai huoltoluukut. Näiden osalta toimivia korjaustapoja on yleensä joko läpivientien uudelleen tiivistys tiivistysmassalla tai läpivientipeltien uusiminen.

Kattokorjaus sinun taloosi?

Teemme kattokorjauksia niin tuntipohjaisella veloituksella kuin urakkahinnallakin.  Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin seuraavilla kolmella tavalla:

1. Soita asiakaspalvelunumeroomme 010 231 4510  niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä juuri sinun kattosi kanssa.

2. Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille, jossa kartoitamme yhdessä sinun remonttitarpeesi ja annamme tämän jälkeen aikatauluehdotuksemme ja hintatarjouksemme remontistasi.

3. Jos tiedät jo valmiiksi mitä haluat remontoitavan ja sinulla on mieluiten pohjakuva ja/tai muita pinta-ala tietoja remontoitavista asioista jätä tarjouspyyntö.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo ja Vantaa.