Omakotitalon sisätyöt

Sisäpinnat ratkaisevat lopulta sen miltä tuleva talosi näyttää niin omaan kuin vierailijoidenkin silmiin. Tämän takia laadukkaasti toteutetut sisäpinnat ovatkin avain asemassa onnistuneessa omakotitaloprojektissa.

Mitä teemme?

Väliseinät

Kantavat seinät kuuluvat aina talopakettiin, mutta väliseinät puuttuvat osasta pakettien varustelutasoja. Väliseinien osalta olennaista on ammattimainen toteutus ja yhteensovitus sähkö- ja putkitöiden tekijän kanssa, jotta väliseiniin saadaan upotettua tarvittava tekniikka oikeille paikoilleen ilman turhia viivästyksiä työn kulussa. Laadukas työnjälki takaa myös sen ettei seinien tasoitus ja maalausvaiheessa aikaa tuhraannu turhaan ylimääräiseen seinien tasoitteluun.

Teemme väliseiniä niin kipsilevystä kuin muuraamallakin sinun tarpeidesi mukaan.

Alakatot

Alakatot muodostavat seinien ohella toisen näkyvän pinnan talosi sisällä, yleisimmin alakattomateriaaleina käytetään joko paneeleita tai maalattua kipsilevyä, jolla saadaan tasainen maalattu katto tehtyä. Alakattoihin upotetaan usein myös valaisimia, jolloin valaistus toteutetaan osittain tai kokonaan perinteisten riippuvalaisimien sijasta LED/halogeenivaloin.

Sen lisäksi että alakatot toimivat talosi katon sisäpintoina niin niillä on myöskin toinen tärkeä tehtävä eli toimia sijoituspaikkana niin talosi erilaiselle tekniikalle kuin lämmöneristeillekkin. Esimerkiksi ilmastointi- vesi- ja sähköputkia kulkee tyypillisesti alakattorakenteissa silloin kun tarvitaan vaakasuuntaisia siirtymiä, jolloin ne ovat siististi piilossa katseilta.

Alakattojen toteutuksessa on olennaista myöskin, että työt on hyvin yhteen sovitettuja talotekniikkaurakoitsijoiden kanssa, jotta työt edistyisivät jouhevasti ja kaikki tekniikka saadaan paikoilleen ennen kuin rakenteet suljetaan.

Lattiat

Lattiat ovat kolmas näkyvä osa sisäpintojasi, yleisimmin käytetyt lattiamateriaalit ovat parketti ja laminaatit, joiden laajoista valikoimista saa helposti juuri sellaisen lattian kuin sinä haluat. Näiden lisäksi kolmas suosittu lattiamateriaali on laatta mitä suositaanetenkin eteisissä, auloissa, oleskelutiloissa ja keittiössä sen helppohoitoisuuden takia. Myöskin laatoilla on mahdollista luoda haluamasi näköistä lattiapintaa niin sopivalla laattojen mallilla kuin erilaisia kuvioitakin tekemällä.

Töiden osalta lattioihin liittyy uudisrakentamisessa sekä itse pintamateriaali, että lattian tasoitus sellaiseen kuntoon, että parketti/laminaatti/laatta yms. lattiamateriaali on mahdollista asentaa lattialle.

Kylpyhuone- ja wc-tilat

Kylpyhuonetilat muodostavat talosi kalleimmat neliöt ja ei olekkaan aivan sama miltä ne näyttävät. Meiltä onnistuu kaikki erilaiset laatoitukset oli kyseessä sitten peruslaatat, suuret laatat, mosaiikki, koristekivet tai mitä ikinä haluatkin. Samoiten kaikki muut kylpyhuonerakenteet mitä tarvitset omaan kotikylpylääsi onnistuvat meiltä oli kyseessä sitten uima-allas tai lasinen saunan seinä.

Kylpyhuonetiloissa laadukas työnjälki on kaikista olennaisin asia, koska jälkeenpäin esimerkiksi vinojen laattasaumojen korjaaminen on erittäin työlästä ja hankalaa, minkä takia on erityisen olennaista että kylpyhuoneen tekee kylpyhuoneiden ammattilainen. Toteutamme kaikki kylpyhuonetilat rakennusmääräyksiä ja hyvää rakennustapaa noudattaen lisäksi kaikilla kylpyhuoneiden tekijöillämme on VTT-vesieristyssertfikaatti asianmukaisten vedeneristysten tekemistä varten.

Lisätietoa kylpyhuone- ja wc-tiloista löydät tietoa sivustomme kylpyhuoneremontit osiosta

Sauna

Toteutamme niin perussaunat kuin vaativammatkin saunaratkaisut, samoiten kuin erilaiset lasiseinät ja tehosteseinäratkaisut saunaasi.

Lisätietoja saunoista löydät sivustomme saunaremontit osiosta.

Maalaukset ja muut seinien pinnoitukset

Lopullisen ulkomuotonsa uuden kotisi seinäpinnat saavat kun ne maalataan, tapetoidaan, niihin asennetaan koristekiviä, panelointeja yms. seinäpinnotteita. Näin saamme loihdittua sinulle juuri sennäköiset sitä tilat kuin sinä ja perheesi haluatte.

Projektijohto

Sisätöiden osalta on erityisen olennaista, että projekti on osaavissa käsissä jotta kaikki talotekniikka saadaan oikeille paikoilleen ennen kuin rakenteita suljetaan lopullisilla pinnoilla. Otamme tarvittaessa vastuun sisärakennustöistä myös talotekniikan osalta ja koordinoimme oikeat tekijät paikalle oikeaan aikaan, jotta sisärakennustyöt saadaan suoritettua aikataulussa ja suunnitelmien mukaan, jolloin sinä pääset muuttamaan aikataulussa sisään uuteen kotiisi.

Tarjouspyynnöt sisätöistä

Rytmi Rakennus Oy on erikoistunut erityisesti sisäpuoliseen rakentamiseen ja mikäli olet hankkinut talopaketin vesikattoon asti, tarjoamme mielellämme sinulle kaikki sisärakennustyöt aina viimeiseen listaan ja silikonisaumaan asti.

Tarjousta varten vierailemme mielellämme paikan päällä tutustumassa projektiisi.

Meihin saat yhteyden sähköpostitse osoitteella myynti[ät]rytmirakennus.fi mihin voit lähettää tarjouspyyntöasiakirjasi, kysymyksesi ja aikataulutoiveesi.

Voit myös pyytää meidät suoraan suunnittelukäynnille joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 231 4510 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä sinun projektissasi.