Yritys

Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva remontoinnin- saneerauksen ja korjausrakentamisen asiantuntijayritys. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaisia  “avaimet käteen” remontteja oli kyseessä sitten pieni tai suuri remontti.

Asiakaitamme ovat niin yksityiset kuluttajat, talonyhtiöt, vakuutusyhtiö, rakennuttajaorganisaatiot kuin suuret rakennusliikkeetkin.

Erikoisalamme on vaativat remontit kuten erilaisten rakennusvaurioiden korjaus, huoneistojen tai kiinteistöjen peruskorjaus sekä erityisesti yksityisille kuluttajille suunnatut rakennusluvan vaativat remontit kuten kylpyhuoneiden laajennukset, saunan rakentaminen kerrostaloon, julkisivujen muutokset, talojen laajennukset yms. joita toteutamme ostajalle helpolla  suunnitele ja toteuta menetelmällä, jossa otamme kokonaisvastuun projektista.

Rakennusalan asiantuntijayrityksenä meiltä hoituu kaikkiin remontteihin myös tarvittavat arkkitehti,- sisustus,- rakenne,- ja LVI-suunnittelu sekä vastaavan työnjohtajan ja kvv-työnjohtajan työt. Mitä vain tarvitsetkin.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista tästä