Arkkitehtisuunnittelu

Rakennuslupaa haettaessa vaativampiin remontteihin on aina välillä tarpeen myös arkkitehtisuunnitelmat esimerkiksi asemakaavapiirros, julkisivupiirros tai uusi pohjapiirros muuttuneesta huonejärjestyksestä. Teemme tarvittavat arkkitehtisuunnitelmat rakennusluvan tai toimenpideluvan hakemiseksi omissa remonteissamme. Käytännössä teemme usein omin voimin arkkitehtipiirroksia esim. huonejärjestyksen muutoksista yms. tavallisia piirroksia.

Mikäli kaipaat luovempaa otetta suunnitteluun on meillä yhteistyökumppanina myös arkkitehtitoimisto, joka kykenee piirtämään suurimmatkin visiosi toteuttamiskelpoisiksi arkkitehtipiirroksiksi.

Kuka voi tehdä arkkitehtisuunnitelmia?

Luonnollisesti arkkitehti voi tehdä arkkitehtisuunnitelmia, tämän lisäksi myös sisustusarkkitehti, maisema-arkkitehti, rakennusmestarit, rakennusinsinöörit ja diplomi-insinöörit voivat tehdä arkkitehtipiirroksia riippuen rakennuksen laadusta.

Suurin osa remonteissa tarvittavista arkkitehtipiirroksista on piirroksia esim. muuttuneesta huonejärjestyksestä tai asemakaavapiirroksia nämä ei niin taiteelliset arkkitehtipiirrokset piirrämme yleensä itse, jolloin sinä säästät kustannuksissa.