Kosteusmittaus

Teemme rakennekosteusmittauksia niin kylpyhuoneisiin, ulkoseiniin, lattioihin kuin muihinkin epäilemiisi kosteusvahinkopaikkoihin remonttiemme suunnittelun yhteydessä. Tällöin voimme saada selvyyden onko rakenteissasi mahdollisesti kosteusvahinko vai ei ja muokata remonttisuunnitelmaa sen mukaisesti, jotta remontin kuluessa tulisi vähemmän yllätyksiä ja viivytyksiä vesivahinkojen tai homevaurioiden takia.

Miksi rakenteellinen kosteusmittaus?

Koereijät poraamalla toteutettu kosteusmittaus on ainoa tapa saada jokseenkin luotettavaa tietoa rakenteidesi todellisesti tilanteesta ennen purkua. Pintakosteusmittareilla mitatut kosteuslukemat ovat usein harhaan johtavia, minkä takia loppullinen varmuus kosteusvauriosta on syytä saada rakenteellisella kosteusmittauksella jos rakenteissa ei ole selkeitä kostumisen merkkejä havaittavissa.

Rakenteiden kosteusmittaus sinun luonasi

Jos epäilet että huoneistossasi tai talossasi on sattunut vesivahinko tai on homevaurio ilmoita siitä meille samalla kun otat yhteyttä niin teemme tarvittavat mittaukset epäilyjesi varmistamiseksi.

Pintakosteusmittarilla voimme tehdä maksuttoman kosteusmittauksen suunnittelukäynnin yhteydessä, jos vain ilmoitat etukäteen, että kaipaat sellaista.

Rakenteellinen kosteusmittaus on maksullinen lisäpalvelu, jonka voimme tulla tekemään sinulle erillisellä käyntikerralla tai suunnittelukäynnin yhteydessä.