KVV-työnjohtaja

KVV-työnjohtaja tarkoittaa käyttövesi- ja viemäritöiden työnjohtajaa. Hän vastaa siis vesiputkien ja viemärien asianmukaisesta asentamisesta sekä usein myös ilmanvaihtoputkistojen tarkastamisesta jos sellaisia liittyy remonttiin.

Mikäli remonttiin liittyy käyttövesi- ja viemäriputkien muutoksia ja se vaatii rakennusluvan niin kvv-työnjohtaja on ilmoitettava rakennusvalvontavirastoon ennen remontoinnin aloittamista. Me hoidamme itse toteuttamissamme remonteissa aina myös KVV-työnjohtajan tehtävät jos remontti niitä vaatii.

Emme valitettavasti tarjoa KVV-työnjohtajan palveluita toisten remonttiyritysten tai itse toteuttamiisi remontteihin.

Mitkä remontit vaativat KVV-työnjohtajan?

Yleisin kvv-työnjohtajan vaativa remontti on kylpyhuoneen laajennus myös jos tehdään uusia putkivetoja niin lisävessan, talon laajennuksen kuin muunkin syyn takia on kvv-työnjohtaja ja rakennuslupa hankittava.

Vaatimukset KVV-työnjohtajalle

KVV-työnjohtajan on oltava koulutukseltaan vähintään LVI-teknikko. Hän ohjaa ja valvoo käyttövesi- ja viemäriasennusten asian mukaisuuden ja täyttää tarvittavat tarkastusasiakirjat rakenusvalvontaviranomaisia varten, joilla hän ottaa vastuulleen käyttövesi- ja viemäriasennukset remonttikohteessa.