Projektijohtopalvelu

Projektijohtopalvelun ideana on, että hoidamme koko remonttisi hallinnan vaikka mukana olisi muitakin yrityksiä. Esimerkiksi sinä saatat haluta jonkun erikoiskeittiön tai jonkin muun erityisosaajan kotiasi remontoimaan.

Projektijohtopalvelussa me koordinoimme siis myös muita remonttiyrityksiä, kalustetoimittajia yms. joita tarvitaan sinun remonttisi hoitamiseksi. Tällöin otamme kuitenkin kokonaisvastuun remontista niin aikataulun kuin laadunkin osalta ja ohjaamme sekä valvomme myös muiden toimijoiden toimintaa remonttikohteessasi.

Mihin projektijohtopalvelu sopii?

Projektijohtopalvelu voi olla toimiva malli etenkin jos sinulla on suuri remontti ja haluat jotain erikoista niin kuin ulkomaisia keittiö- tai kylpyhuonekalusteita, entisöintimaalausta yms. Tarkoituksena auttaa sinua toteuttamaan remonttisi joustavasti ja varmistamaan että remonttisi ohjaus on osaavissa käsissä.

Projektijohtokohteissa on käytössäsi myös kaikki suunnittelu ja työnjohtopalvelumme.

Laskutus

Laskutusmuotona projektijohtomallissa voi olla kiinteä projektijohtopalkkio, remontin kustannuksista riippuvainen prosenttiosuus tai tuntilaskutus sekä jokin näiden yhdistelmä.