Rakennusluvan haku remontille

Mikäli tarvitsemasi remontti vaatii rakennusluvan haemme sen puolestasi tehtyämme tarvittavat suunnitelmat rakennusvalvontaviranomaisille.

Rakennusluvan myöntää siis oman kaupunkisi rakennusvalvontaviranomaiset, jotka tarkastavat ja hyväksyvät tehdyt suunnitelmat sekä hyväksyvät mahdolliset remonttitöistä vastuulliset työnjohtajat.

Kuinka voimme hakea rakennusluvan puolestasi?

Rakennusluvan voi hakea aina kyseisin kiinteistön omistaja. Omistaja voi kuitenkin siirtää valtakirjalla hakuoikeuden myös muille eli käytännössä Rytmi Rakennus Oy:n toimihenkilölle, jolloin me haemme rakennuslupaa puolestasi ja sinun ei tarvitse miettiä rakennusvalvontaviranomaisten byrokratian kiemuroita.

Omakotiasujilla riittää siis kun saamme sinulta valtakirjan rakennusluvan hakua varten niin voimme hoitaa “avaimet käteen” periaatteella koko remontin.

Talonyhtiössä asuvien puolesta haemme valtakirjan ensin talonyhtiöltäsi, joka myöntää sinulle luvan hakea omaa huoneistoasi koskevia muutostöitä varten rakennuslupaa ja sinun kanssasi teemme edelleen valtakirjan millä valtuutat meidät hakemaan rakennuslupaa puolestasi.