Toimintatapa

Miten remontti etenee kanssamme?

Suunnittelukäynnin varattuasi

 1. Sinun yhteydenotto puhelimitse/nettilomakkeella
 2. Sovimme luoksesi ilmaisen suunnittelukäynnin
 3. Laskemme hinnan haluamallesi remontille
 4. Remonttisopimus syntyy
 5. Teemme remontin
 6. Tarkastamme yhdessä remontin lopputuloksen
 7. Remontti on valmis

Tarjouspyynnön lähetettyäsi

 1. Lähetät meille tarjouspyyntösi
 2. Annamme tarjouksemme 3 päivän kuluessa sisältäen kiinteän hinnan ja aikatauluehdotuksen
 3. Hyväksyt tarjouksemme
 4. Remonttisopimus syntyy
 5. Sovimme remontin yksityiskohdat
 6. Teemme remontin
 7. Tarkastamme yhdessä remontin lopputuloksen
 8. Remontti on valmis

Kolmelupausta toiminnallemme

1. Saat aina kiinteän hinnan

Meiltä saat aina halutessasi kiinteän hinnan, joka sisältää kaikki työt purkutöistä aina loppusiivoukseen asti. Hinta sisältää myös aivan kaikki mahdolliset muut työt kuten sähkö- ilmastointi ja putkityöt. Kaikki yhdellä ja samalla kiinteällä hinnalla.

Joskus tietysti voi olla sinulle kannattavampaa, että työt tehdään tuntitöinä kuten vesivahinko- ja palovahinko korjauksissa mikäli vaurioiden laajuuden määrittäminen on tavanomaista vaikeampaa. Kerromme sinulle totta kai milloin sinulle voisi olla edullisinta toteuttaa remontti tuntitöinä.

2. Teemme aina kirjallisen sopimuksen

Olemme sopimuspolitiikassamme ikävän harmaa toimija, muutoin niin värikkäällä remonttialalla ja teemmekin aina ennen töiden aloitusta kirjallisen sopimuksen. Mikä sisältää yksityiskohtaisen selvityksen kaikista remonttiin kuuluvista ja mahdollisesti kuulumattomista töistä ja myöhästymiskorvauksista, mikäli jostain syystä emme saa remonttia hoidetuksi sovitun aikataulun puitteissa.

3. Aikataulutakuu

Koska remontoimme yleensä joko ihmisten kotona tai työpaikoilla on aikataulusta kiinni pitäminen tärkeää niin sinulle kuin meillekkin. Sovimme aina ennen töiden aloitusta valmistumispäivän, mikäli jostain syystä myöhästymme saat sopimuksen mukaisen myöhästysmiskorvauksen.

4. Saat kaikille remonttitöille 2 vuoden takuun

Annamme kaikille remonttitöille 2 vuoden takuun, tämän lisäksi monilla rakennusmateriaaleilla, -tarvikkeilla ja laitteilla on omat valmistajakohtaiset takuuaikansa, jotka ovat usein vielä tätä pidempiä. Hoidamme oman remonttityömme takuuajan päätyttyä kuitenkin myös edelleen näiden rakennusmateriaalin, tarvikkeiden ja laitteiden mahdolliset takuuaikaiset korjaukset. Ota vain meihin suoraan yhteyttä mikäli tarvitset takuuaikaista korjausta.